Dilddressing

Madplan uge 27

Som sædvanlig skal I selvfølgelig have næste uges madplan, som denne gang blandt andet består af en skøn marinerede butterfly kylling med tomatsalat, svinemørbrad på 2 forskellige måder; både helstegt med fyld og som pastaret. Madplanen består af mange andre skønne retter, som jeg håber kan give lidt inspiration.

Madplan uge 27

Mandag: Pasta med mørbrad og svampe

Tirsdag: Fyldt mørbrad med sprød grøn salat

Onsdag: Fiskefrikadeller på rugbrød med hjemmelavet remoulade

Torsdag: Butterfly chicken med tomatsalat

Fredag: Kyllingesalat med karrydressing

Lørdag: Grillet kyllingespyd med melonsalat

Søndag: Flæskestegssandwich

Mandag kan I købe 2 svinemørbrader, og af den ene kan I lave en skøn og nem pastaret med svampe og asparges. Den anden kan I tirsdag fylde med smøreost, hvidløg og persille, hvortil I kan servere en grøn sprød og cremet salat.

Onsdag står den på fiskefrikadeller med hjemmebagt rugbrød og remoulade.

Torsdag kan I købe en stor kylling, som I kan skære op, marinere og stege som en butterfly kylling. Dertil kan I servere tomatsalat, knuste kartofler og haydari. Resterne af kyllingen kan I bruge om fredagen til at lave kyllingesalat med karrydressing.

Lørdag står den på grillet kyllingespyd og pølser samt kogte majskolber, melonsalat og kartoffelsalat. Søndag kan I lave en hel flæskesteg, som I kan bruge til at lave flæskestegssandwich.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dilddressing