Madplan uge 27
Som sædvanlig skal I selvfølgelig have næste uges madplan, som denne gang blandt andet består af en skøn marinerede butterfly kylling med tomatsalat, svinemørbrad på 2 forskellige måder; både helstegt med fyld og som pastaret. Madplanen består af mange andre skønne retter, som jeg håber kan give lidt inspiration.
Madplan uge 27
Mandag: Pasta med mørbrad og svampe
Tirsdag: Fyldt mørbrad med sprød grøn salat
Onsdag: Fiskefrikadeller på rugbrød med hjemmelavet remoulade
Torsdag: Butterfly chicken med tomatsalat
Fredag: Kyllingesalat med karrydressing
Lørdag: Grillet kyllingespyd med melonsalat
Søndag: Flæskestegssandwich
Mandag kan I købe 2 svinemørbrader, og af den ene kan I lave en skøn og nem pastaret med svampe og asparges. Den anden kan I tirsdag fylde med smøreost, hvidløg og persille, hvortil I kan servere en grøn sprød og cremet salat.
Onsdag står den på fiskefrikadeller med hjemmebagt rugbrød og remoulade.
Torsdag kan I købe en stor kylling, som I kan skære op, marinere og stege som en butterfly kylling. Dertil kan I servere tomatsalat, knuste kartofler og haydari. Resterne af kyllingen kan I bruge om fredagen til at lave kyllingesalat med karrydressing.
Lørdag står den på grillet kyllingespyd og pølser samt kogte majskolber, melonsalat og kartoffelsalat. Søndag kan I lave en hel flæskesteg, som I kan bruge til at lave flæskestegssandwich.
Ingen kommentarer endnu