Broccolisalat med sennepsvinaigrette

Madplan uge 20

I skal som sædvanlige have næste uges madplan. Vi bevæger os allerede ind i uge 20 og sommervejret kigger så småt frem. Det vil resultere i en masse grill-ideer og lidt mere frisk og let aftensmad. Her får I næste uge madplan som denne gang blandt andet består af en cremet chilisauce med tigerrejer og pasta, nachos lavet på søde kartofler, panang og mange andre skønne retter. Jeg håber I kan finde lidt inspiration.

Madplan uge 20

Mandag: Wok med tigerrejer

Tirsdag: Cremet chili tigerrejer med pasta

Onsdag: Sweet potato nachos med kylling

Torsdag: Panang

Fredag: Hakkebøffer med broccolisalat og grillet kartofler

Lørdag: Hjemmelavet burger

Søndag: Pizzatærte med en grøn salat

Mandag kan I købe en stor portion tigerrejer, og af den ene del kan I lave wok fyldt med en masse grøntsager. De resterende tigerrejer kan I komme en cremet sauce med chili, som I kan komme ovenpå kogt pasta.

Onsdag står den på sweet potato nachos med kylling, ost og grøntsager. Torsdag kan I lave panang med peberfrugt og grønne bønner.

Køber I en stor portion hakket oksekød, kan I fredag lave hakkebøffer med en skøn broccolisalat med sennepsvinaigrette. Lørdag står den på burger, hvor I kan lave jeres egne burgerboller, som I kan fylde med salat, agurk, tomater og/eller syltet agurker, syltet rødløg, chilimayonnaise, ost og bacon. Til jeres burger, kan I servere pommes med estragonmayonnaise eller parmesanmayonnaise.

Har I oksekød tilovers, kan I bruge det sidste del til at lave en nem pizzatærte med en grøn salat på søndag.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Broccolisalat med sennepsvinaigrette