Madplan uge 28

Tomatsalat med burrata

En af mine absolutte yndlingssalater er denne tomatsalat med burrata – så simpel, så lækker. Tomatsalat passer til nærmest alt slags mad, om I skal have lasagne, pizza, en hakkebøf eller et stykke kylling, så fungerer salaten perfekt til. Den kan også sagtens spises som hovedret, eventuelt med et stykke brød til.

TOMATER OG BURRATA

Salaten består i alt sin enkelthed af en masse blandet tomater, både cherrytomater, bøftomater og hvad jeg ellers kan finde – alle slags tomater kan bruges. Tomaterne vendes med lidt god olie, flage salt og ikke mindst frisk basilikum, og så toppes den med en god burrata. Jeg spiser den ofte bare som her, man vil I spice den lidt op, kan I eventuelt tilføje lidt balsamico glace eller pesto, det smager også rigtig godt til.

OPSKRIFT 3-4 port.

Ingredienser

400-500g blandet tomater

1 spsk. god olie

1 tsk. flage salt

1 stk. burrata

1 håndfuld frisk basilikum

 

Fremgangmåde

  1. Skær tomaterne i mindre stykker, gerne på forskellige måder så de får forskellige former og størrelser – det ser pænt ud.
  2. Kom dem i et fad og tilføj olie, salt og den friske basilikum. Vend det hele godt sammen og smag til, det er ret vigtig at tomaterne er saltet.
  3. Top med burrata, lidt olie og flage salt og server. Her kan I eventuelt tilføje balsamico glace eller pesto.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Madplan uge 28