Marineret kylling med ranch dressing

Madplan uge 28

Det er blevet fredag, weekenden, og forhåbentlig de varme solskinsdage, står for døren og I skal som sædvanlig have næste uges madplan. Denne gang består madplanen af et par sommerretter som eksempelvis hjemmelavet koldskål og kammerjunker… Derudover står den på grillet hakkebøffer med bearnaise, Chicken Satay, kyllingelår med ranch dressing og salat samt mange andre skønne hverdagsretter. Jeg håber I kan finde lidt inspiration.

Madplan uge 28

Mandag: Koldskål med kammerjunker

Tirsdag: Spinatvafler med laks, avocado og pocheret æg

Onsdag: Tikka Chicken Masala med naanbrød

Torsdag: Chicken Satay

Fredag: Kyllingelår med ranch dressing, pommes og coleslaw

Lørdag: Grillet hakkebøffer med bearnaisecreme og parmesan kartofler

Søndag: Burger

Mandag står den på hjemmelavet koldskål med kammerjunker – både glutenfri og dem uden tilsat sukker. Tirsdag kan I lave spinatvafler, som I kan toppe med enten stegt laks (som I denne opskrift) eller røget laks samt avocado, hytteost og et pocheret æg.

Onsdag kan I købe en stor portion kyllingefileter, hvor I af den ene halvdel kan lave Tikka Chicken Masala, hvortil I kan servere disse lækre naanbrød med hvidløg og persille. Den anden del kyllingefileter kan I om torsdagen bruge til at lave Chicken Satay.

Fredag står den på marineret kyllingelår med ranch dressing, coleslaw og pommes. Køber I lørdag en stor portion hakket oksekød, kan I forvandle den til hakkebøffer. Den ene halvdel kan I grille om fredagen og dertil servere bearnaisecreme eller estragonmayo, parmesan kartofler og broccolisalat. Af de resterende hakkebøffer kan I lave burger (opskriften på hjemmelavet burgerboller kan I finde her) med bearnaisecremen fra om lørdagen samt bløde løg.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Marineret kylling med ranch dressing