Madplan uge 14

Det

Madplan uge 14

Mandag: Påskefrokost Tirsdag: Kødboller i brun sovs Onsdag: Marineret kyllingeoverlår med stegte nudler Torsdag: Wok med oksekød i østerssauce Fredag: Kålwraps Lørdag: Chili med nachos, salsa og creme fraiche Søndag: Bagt chili con carne På mandag er det 2. påskedag og den står derfor sikkert på påskefrokost for en del af jer, derfor får I her nogle ideer til frokostbordet. I kan eksempelvis lave; høns i tarteletter, spinatrulle med laks, rørt tatar, tunmousse, røget makrelsalat, hønsesalat – både kalorielet og kalorierig -, laksesalat, skinkesalat, almindelige frikadeller eller fiskefrikadeller, roastbeef og fiskefilet med hjemmelavet remoulade. Et godt stykke hjemmebagt rugbrød kunne være ret lækkert samt et ciabattaflute eller grydebrød. Til dessert kan I lave en gulerodskage, gulerodskage på kikærter, banankage med karamelliseret bananer og chokoladecreme, mazarinkage med mascarponecreme eller førnævnte bare med citron i både kagen og toppingen, påskesnitter, påskeæg med krokant, marcipankage med hvid chokolademousse og reder med æg eller marcipankage med støbt hvid chokolademousse. Tirsdag står den på kødboller i brun sovs med rodfrugtmos. Onsdag kan står den på lækre marineret kyllingeoverlår med stegte nudler og en masse grøntsager. Torsdag kan I købe en stor portion oksekød i strimler, og af den ene halvdel kan I lave en skøn gang wok med oksekød og broccolini i østerssauce. Fredag kan I stege den anden halvdel af kødet, som I kan komme i kålwraps med guacamole, stegt ost og grøntsager. Lørdag kan I lave en god portion krydrede chili med nachos, salsa og creme fraiche. Sørger I for at lave en stor portion, kan I af resten lave bagt chili med cheddar, hvortil I kan lave en sprød agurkesalat.