Det
Madplan uge 14
Mandag: Påskefrokost
Tirsdag: Kødboller i brun sovs
Onsdag: Marineret kyllingeoverlår med stegte nudler
Torsdag: Wok med oksekød i østerssauce
Fredag: Kålwraps
Lørdag: Chili med nachos, salsa og creme fraiche
Søndag: Bagt chili con carne
På mandag er det 2. påskedag og den står derfor sikkert på påskefrokost for en del af jer, derfor får I her nogle ideer til frokostbordet. I kan eksempelvis lave;
høns i tarteletter,
spinatrulle med laks,
rørt tatar,
tunmousse,
røget makrelsalat, hønsesalat – både
kalorielet og
kalorierig -,
laksesalat,
skinkesalat,
almindelige frikadeller eller
fiskefrikadeller,
roastbeef og fiskefilet med
hjemmelavet remoulade. Et godt stykke
hjemmebagt rugbrød kunne være ret lækkert samt et
ciabattaflute eller
grydebrød. Til dessert kan I lave en
gulerodskage,
gulerodskage på kikærter,
banankage med karamelliseret bananer og chokoladecreme,
mazarinkage med mascarponecreme eller
førnævnte bare med citron i både kagen og toppingen,
påskesnitter,
påskeæg med krokant,
marcipankage med hvid chokolademousse og reder med æg eller
marcipankage med støbt hvid chokolademousse.
Tirsdag står den på
kødboller i brun sovs med
rodfrugtmos. Onsdag kan står den på lækre
marineret kyllingeoverlår med stegte nudler og en masse grøntsager. Torsdag kan I købe en stor portion oksekød i strimler, og af den ene halvdel kan I lave en skøn gang
wok med oksekød og broccolini i østerssauce. Fredag kan I stege den anden halvdel af kødet, som I kan komme i
kålwraps med guacamole, stegt ost og grøntsager.
Lørdag kan I lave en god portion krydrede chili med nachos, salsa og creme fraiche. Sørger I for at lave en stor portion, kan I af resten lave
bagt chili med cheddar, hvortil I kan lave en sprød
agurkesalat.