Luksus cookies

Nutella lavet på mandler

NUTELLA! Altså nutella er virkelig en ting som jeg har savnet de sidste par år. Jeg har dog spist proteinella og lignende, men det smager altså ikke så godt som nutella. Derfor har jeg prøvet selv at lave en lækker udgave og en lidt sundere version af nutella. Den smager selvfølgelig heller ikke præcis som rigtig nutella, men den smager godt. Jeg har godt nok lavet den på mandler, men jeg tror at den vil minde mere om rigtig nutella, hvis den bliver lavet på hasselnødder, så det bliver jeg nødt til snart at prøve. Ikke desto mindre så fungerer den version virkelig godt, specielt på et stykke brød af en slags: rugbrød, knækbrød eller en bolle.

Okay det var godt nok mange gange jeg fik skrevet nutella, men på den anden side, kan man overhovedet skrive nutella FOR mange gange, nej vel 🙂

Opskrift

100g dadler

1 dl vand eller mælk

1 spsk. honning

70g mandler

3 spsk. kakaopulver

50g smeltet mørk chokolade

1 tsk kokosolie

Et lille nips salt

  1. Mandlerne blendes godt igennem.
  2. Dadlerne, honning, kokosolie og kakaopulver tilføjes og det hele køres i blenderes 5 minutters tid. Tilføj evt. vand eller mælk hvis det er nødvendigt.
  3. Chokoladen smeltes og tilføjes til blenderen sammen med salt.
  4. Smag nutellaen til og kom den efterfølgende i et glas.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Luksus cookies