1. januar betyder TØMMERMÆNDSMAD!

De 12 mest populære indlæg i 2017!

http://camilladrabo.bloggerspoint.dk/wp-content/uploads/sites/3570/2017/02/870BC4E5-196B-4990-96D5-13454C419A8B.jpg

2017 hælder mod ende og om ikke mange timer, bevæger vi os ind i et nyt år. Jeg synes altid det er med lidt blandet følelser, at man træder ind i et nyt år. Det er selvfølgelig spændende hvad det nye år vil bringe, hvilke udfordringer og hvilke glæder vil komme ens vej. Samtidig er det lidt angstprovokerende hvor hurtigt tiden går, synes lige vi har skudt 2017 ind 🙂

Nå men jeg tænkte det ville være sjovt at kigge på hvilke indlæg, mest hvilke opskrifter, som har været mest populære i år. Normalt kigger jeg på hvilke indlæg, som har være populære i en specifik måned, men nu prøver jeg lige med hele året. Overordnet set er det opskrifter som er mest populære, men det er selvfølgelig også dem som der er flest af. Ofte når jeg skriver et mere privat indlæg, er der virkelig mange som læser med og lige den dag stiger kurven altid ret meget, men i det store hele er det mest opskrifter, som I søger på og det giver jo også meget god mening.

De 12 mest læste indlæg i 2017

Jeg har her fundet de 12 mest læste og dermed mest populære indlæg fra 2017 frem.

1. Butter chicken

2. Status efter 3 år – intet er som før

3. Bagt kakaogrød

4. Plus 13 kilo på 10 dage

5. Bønne cookies med chokolade og karamel

6. Ferrero Rocher

7. Pizza på en bund af søde kartofler

8. Kikærtekage med peanutbutter og avocado topping

9. Sundere brunsviger

10. Spaghetti carbonara med bønnespaghetti

11. Sundere udgave af ‘den du ved nok’ kage

12. Jeg har taget en stor beslutning

Overordnet set er det mine opskrifter på sundere alternativer som har den største interesse, hvilket jo også er ret fedt, da jeg elsker at lave sundere alternativer af ‘kendte’ opskrifter 🙂 50% af de mest populære indlæg er opskrifter på søde sundere rettere og det kan jeg nu godt forstå. Et par indlæg som er mere private har også fundet vejen i top 12. Det er ret sjovt at det er min opskrift på butter chicken (uden smør – hehe) som er mest populær, faktisk er det den opskrift som ofte ligger på første pladsen, når jeg tjekker de mest populære indlæg per måned. Retten smager da skønt, bevares, men tror faktisk kun jeg selv har lavet den 2 gange og det er efterhånden rigtig lang tid siden sidst, måske jeg snart skulle lave den igen, I er åbenbart ret glade for den. Personligt er jeg mest til nr. 8 og 11. De to kager er virkelig nogen at mine personlige favoritter.

Så alt i alt er det lidt blandet hvilke indlæg og hvilke opskrifter, I har som favoritter. Jeg er virkelig glad for, at I har lyst til at læse med og jeg håber, at I indimellem finder lidt inspiration i mine opskrifter. Mange tak for i år jeg håber I vil følge med i 2018, hvor der kommer mange flere nye opskrifter.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

1. januar betyder TØMMERMÆNDSMAD!