Kylling i karry med en masse grøntsager

Ideer til spisesteder i Århus

Da jeg i morgen smutter et par dage til Jylland, specielt Århus skal jeg tilbringe lidt tid, spurgte jeg forleden på instagram, om der var noget som havde ideer til lækre spisesteder i Århus. Jeg fik en masse ideer og flere har spurgt om jeg vil dele de svar jeg fik. Derfor har jeg her samlet nogen af de ideer jeg fik tilsendt, dem som jeg synes virker mest interessante, og jeg håber nogen af jer kan bruge dem. Jeg er i hvert fald blevet inspireret 🙂

Århus – Spisesteder

Det er mest cafeer som folk har foreslået, men på de fleste gode cafeer kan man jo tit få både god morgenmad, frokost og aftensmad. Dog har jeg prøvet at inddele spisestederne i de 3 kategorier, ud fra hvad folk har skrevet til mig og fortalt om de forskellige steder.

Jeg fået tilsendt en række ideer til cafeer som skulle have lækker morgenmad: Emmerys, Globen Flakket, Langhoff og Juul og cafe Frida og Cafe Faust. Specielt Cafe Frida var der virkelig mange som foreslog, så der vil jeg prøve at få et bord.

Til frokost foreslog mange: Cafe Faust, Drudenfuss Århus, Cafe Fika, Lindas Cookies og Cafe Lava. Derudover skulle Mr. Mums, Ren & stærk, Cafe Glad og Ffood have nogle lækre salater, som man jo kan spise til både frokost og aftensmad.

Hvis man er på udkig efter lækker og måske lidt mere eksklusiv aftensmad i Århus skulle Madklubben, Pondus, Restaurant Skovmøllen og CanBlau være utrolig lækkert. Hvis man i løbet af dagen skulle få lyst til en is, så har flere foreslået at man smutter forbi Mammis gelato.

Tilsidst vil jeg lige fortælle at utrolig mange foreslog, at jeg skulle tage et smut forbi Street Food, da det skulle være utrolig lækkert. Jeg tænker at det både er frokost og aftensmad, som man kan indtage der.

2 kommentarer

 • Tine Gudiksen

  Nu har du jo nok være i århus, men hvis du skulle komme der igen kan jeg varmt anbefale https://greenilicious.dk/ der har jeg spist mange gange det går ind for sundhed og smag, den ligger i magasin men har ikke noget med magasin at gøre..
  tjek det ud det er så lækkert…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • camilladrabo

   Mange tak 🙂 Hvis jeg kommer til Århus en anden gang, vil jeg da tjekke det ud.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kylling i karry med en masse grøntsager