Koldskål chiagrød

Madplan uge 28

Som vanligvis skal I selvfølgelig se min madplan for den kommende uge. Jeg har igen et par lange arbejdsdage, så de dage bliver min aftensmad noget nemt, da jeg ikke gider lave mad når jeg kommer sent hjem. Mit hoved er også lidt træt efter en lang dag, så det skal bare være noget let, som hurtigt skal varmes op. Mandag har min mor fødselsdag, så efter arbejde skal jeg hjem til hende for at spise. Men ugen byder på både et par retter, som allerede ligger på bloggen samt et par nye, som jeg skal afprøve.

Et par af retter var også på sidste uges madplan, men jeg fik desværre ikke lavet dem, så jeg prøver igen i næste uge. Én af opskrifterne, som er gammel, skal jeg have taget nye billeder af, så håber jeg får lavet retten.

Madplan uge 28

Mandag: Ikke hjemme

Tirsdag: Kylling i karry

Onsdag: Grillet nakkefilet med melonsalat, knuste kartofler og jordskokker samt tzatziki

Torsdag: Kyllingefileter fyldt med mozzarella, tomater og basilikum

Fredag: Fyldte peberfrugter

Lørdag: Gammeldags kyllingesteg med kogte grøntsager

Søndag: Burger eller grillmad

Opskriften på min sundere udgave af kylling i karry ligger allerede på bloggen og I kan finde opskriften lige her. På onsdag skal jeg have helstegt nakkefilet med melonsalat og tzatziki, som I kan finde opskrifterne på lige her. Fyldte peberfrugter ligger også allerede på blogge og den opskrift kan I finde her. Jeg er ikke helt sikker på, om jeg er hjemme på lørdag, men hvis jeg er, tror jeg aftensmaden bliver gammeldags kyllingesteg og den opskrift ligger her. Jeg har forskellige burgere liggende på bloggen. Her er en helt almindelig burger, her en kyllingeburger med kyllingefileter, opskriften på en flæskestegssandwich kan I finde her, her en kyllingeburger med kyllingefars og her kan I finde en fiskeburger.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Koldskål chiagrød