Studenterbrød - Uden tilsat sukker og uden gluten

10 mest populære indlæg i august 2018

Så er august måned ovre og det er igen på tide at få lavet et indlæg over de mest populære indlæg i august måned. Jeg elsker at lave disse indlæg, for det er rigtig sjovt at se hvilke indlæg, og ikke mindst, hvilke opskrifter I har været mest interesseret i gennem den forgangne måned. Denne måned har budt på en masse nye lækkerier, specielt fra det søde køkken har der været en stor interesse. Som sædvanlig har jeg ikke tilføjet madplaner til denne liste.

For små 2 uger siden lavede jeg et lille samarbejde med EASIS, hvor jeg lavede 5 lækkerier uden tilsat sukker og efter det, har der været ret stor interesse både i de opskrifter jeg lavede den dag, men også helt generelt i mine andre opskrifter på søde sager uden tilsat sukker. Så det er primært kager, boller mm. som præger listen denne gang.

De 10 mest populære indlæg i august

  1. Det mest populære indlæg har været bagt grød med hindbær og blåbær. Selvom det er en rigtig lækker morgenmad, så tror jeg at retten vinder, fordi det var det indlæg jeg havde linket til i min profil på instagram, da jeg lavede lækkerier med EASIS. Jeg fik en del nye følger, som jo gerne ville ind på bloggen og jeg har på fornemmelsen, at mange af dem trykkede på det link for at komme til bloggen 🙂 Men derfor er det jo stadig en lækker opskrift.
  2. En af de opskrifter jeg lavede med EASIS var disse grove banan/chokoladeboller. De er virkelig lækre og luftige og så smager de helt fantastisk.
  3. På tredjepladsen lander denne lækre squashkage med en cremet avocadotopping. Kagen er rigtig lækker, og min moster sagde faktisk at det var en af de bedste kager, jeg havde lavet. Derudover er kagen jo fyldt med squash, så det gør den jo bare endnu sundere 🙂
  4. Det er ikke kun opskrifter som er landet på listen, men også et mere privat indlæg. I takt med at jeg fik flere følgere blev interessen for at læse om min vægttabsrejse forøget. Jeg har tidligere skrevet dette indlæg omkring de første par år af mit vægttab, som giver et ret godt billede af hvad jeg gjorde og hvordan jeg havde det på pågældende tidspunkt. Så har I ikke allerede læst det, kan I jo lige bruge 10 minutters tid på det nu.
  5. Vi er igen tilbage til de søde ting og interessen for min kikærtekage med peanutbutter og endnu en avocadotopping har også været stor, hvilket jeg nu godt kan forstå for den er rigtig lækker og svampet.
  6. Ja okay… I august måned har interessen for kager virkelig været stor og en anden squashkage har der også været stor interesse for. Det er en svampet squashkage smagt til med kanel og kardemomme og toppet med en ostecreme, Så selvom det også er en squashkage, så er den meget anderledes i forhold til den anden squashkage.
  7. Lækre tebirkes – Mums de smager bare så godt. Jeg lavede dem i starten af august og havde dem med i fitness og de var ret glade for dem. Der var tilmed en mand som sagde, at de smagt bedre end bagerens 🙂 Og en anden tog en med hjem til sin søn, og han troede ikke på at den var ‘sundere’. Jep jep! Tror I lige jeg blev glad – det er da den ultimative ros.
  8. Jeg er vild med pandekager til morgenmad og her er opskriften på mine pandekager med havregrød landet. De smager fantastisk og så er det tilmed ret smart, at man bare kan bruge rester fra gårsdagens morgenmad (vel at mærke hvis man har spist havregrød) til at lave sin nye morgenmad. Pandekagerne er dejlig luftige og smagfulde og mætter tilmed rigtig meget.
  9. Endelig landede der også en opskrift fra det salte køkken på listen, nemlig min opskrift på stegt kål. Det er virkelig en af mine yndlings hverdagsretter. Den er utrolig nem at lave og samtidig kan man bruge alverdens grøntsager, så det er en rigtig god måde at få tømt ud i køleskabet på.
  10. Det sidste indlæg er såmænd også fra det salte køkken er opskriften på min grøntsagsfyldte spaghetti bolognese.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Studenterbrød - Uden tilsat sukker og uden gluten