Madplan uge 28

Chipotle BBQ kyllingebryst med pastasalat og tzatziki

Opskriften er lavet i samarbejde med De 5 Gaarde

Lækre grillet Chipotle BBQ kyllingebryst serveret med en nem og lækker pastasalat, som jeg er sikker på hele familien vil synes om. Til pastasalaten kan I bruge præcis den slags pasta I foretrækker; almindelige, grove eller, som jeg har gjort her, linsepasta. I skal bare koge dem som anvist på pakken, så er det helt perfekt.

Pastaen har jeg blandet sammen med lidt forskellige grøntsager bestående af peberfrugt, tomater og bønner som efterfølgende er vendt i en lækker dressing. Jeg er stor fan af De 5 Gaardes æbleeddike, så den har jeg igen brugt til min dressing, den smager virkelig godt.

OPSKRIFT 2 pers.

Ingredienser

2 stk. Chipotle BBQ kyllingebryst

 

Pastasalat

100g rå pasta

10 cherrytomater

1 lille rødløg

12 friske grønne asparges

150g peberfrugt

80g blandet frosne ærter og edamame bønner

40g feta eller salatost

1 håndfuld frisk persille

40g avocado

2 spsk. fromage fraiche

10 dråber æbleeddike

3-5 spsk. vand

Salt og peber

 

Tzatziki

3 spsk. fromage fraiche

1 fed hvidløg

1/3 del agurk

Salt, peber og æbleeddike efter smag

 

Fremgangsmåde

  1. Start med at koge pastaen som anvist på pakken.
  2. Kog pastaen al dente, hæld vandet fra og lad dem køle af.
  3. Stegt brystfileterne på grillen, eller på en pande, 5-7 minutter på hver side.
  4. Mens pastaen køler af og kyllingen steger færdig, kan I ordne resten til pastasalaten.
  5. Skær tomater, agurk og peberfrugter i mindre stykker og rødløg meget fint. Kom de frosne ærter og bønner i en skål med lidt salt, hæld varmt vand over og lad det stå 3 minutters tid. Skær 4 asparges i mindre stykker og grill de sidste lige inden servering – de skal ikke have mere end 1-2 minutter på grillen
  6. Bland alle grøntsagerne sammen med den afkølet pasta.
  7. Lav dressingen til pastasalaten ved at blende avocado, den friske persille, æbleeddike, fromage fraiche, salt og peber godt sammen. Bland det sammen med grøntsager og pasta og top salaten med feta.
  8. Lav tzatziki med at rive agurk og hvidløg, dræn det for alt væden og bland det sammen med fromage fraiche og smag til med salt, peber og æbleeddike.
  9. Skær kyllingefileterne i skiver og server sammen med pastasalat, tzatziki og de grillet asparges.

Sponsoreret af De 5 Gaarde

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Madplan uge 28