Græskarkage med ostecreme

Luksus chokolade granola

Jeg er ret vild med at toppe min skyr med en lækker granola, skyr alene kan godt være lidt kedeligt, men en god håndfuld granola kan virkeliggøre skyr spændende. Normalt bruger jeg choko crunch fra EASIS eller andre sukkerfri versioner. Indimellem laver jeg min egen og der ligger allerede et par stykker på bloggen; en med kokos og en med chokoladestykker.

Chokolade er vejen til mit hjerte og det er en perfekt måde at starte dagen på. Jeg har derfor lavet en luksus granola, som man måske ikke skal spise hver dag, men indimellem er det nu ganske ok og den smager godt. I stedet for at komme hele stykker chokolade i granolaen, når den er kølet af, kom jeg det i den varme granola, så den smeltede og gjorde at alle råvarerne hang sammen og gjorde granolaen virkelig lækker. Jeg brugte en god mørk chokolade fra Callebaut, men I kan bruge præcis den I foretrækker – eventuelt den sukkerfri fra EASIS.

OPSKRIFT

Ingredienser

100g grovvalsede havregryn

40g mandler (eller andre nødder)

25g græskarkerner

25g solsikkekerner

3 store dadler

Evt. 2 spsk. multisød eller perfect fit fra EASIS

3 spsk. kakaopulver

50g mørk chokolade

 

Fremgangsmåde

  1. Hak mandler groft og bland dem sammen med havregryn, solsikkekerner, græskarkerner samt kakaopulver.
  2. Med en gaffel maser I dadlerne sammen med multisød og blander det sammen med de øvrige ingredienser. Brug gerne fingrene så dadelmassen kommer godt rundt i alle råvarerne.
  3. Kom massen på en bageplade og bag ved 160 grader i ca. 20 minutter. Husk ar vende granolaen ret ofte.
  4. Når granolaen er blevet brunet af komme den mørks chokolade over. Lad det smelte og bland det hele godt sammen med en gaffel.
  5. Lad granolaen køle helt af og kom den i en lufttæt beholder.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Græskarkage med ostecreme