EKSAMENSANGST

Omelet med ost og skinke – nem og lækker frokost

IMG_7297

Denne omelet er efterhånden blevet en af klassikerne! Omelet med skinke eller kyllingepålæg og en fedtreduceret ost. Ja og indimellem tilføjer jeg lidt spinat og lidt stegte cherrytomater, men den kan man jo undlade, hvis man ikke bryder sig om det eller ikke har lyst.

Opskrift

3 æg

30g fedtreduceret ost

3 skiver pålæg

Lidt salt og peber

Evt. en håndfuld spinat og/eller 4 cherrytomater

  1. Æggene piskes sammen og hældes på en slip let pande.
  2. Når massen er begyndt at sætte sig, tilføjes spinat, ost og pålæg på den ene side af omeletten og den anden side vippen ovenpå.
  3. Cherrytomaterne halveres og smides på panden et par minutter.
  4. Omeletten lægges på en tallerken og de færdige tomater lægges på toppen af omeletten. Velbekomme!

E34D6099-9FF2-453F-8709-54C3F04C64EE

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EKSAMENSANGST