Nutella lavet på hasselnødder

Madplan uge 32

Så har jeg fået lavet min madplan for den kommende uge, som kommer til at bestå af lidt forskelligt (sjovt nok :)) Onsdag skal jeg arbejde sent og skal direkte til træning efter arbejde, derfor bliver min aftensmad indtaget stående på arbejdet og skal bare være noget nemt. Et par af dagene er jeg ikke hjemme til aftensmad, men ellers bliver det helt normalt mad de resterende dage 🙂

Madplan uge 32

Mandag: Græsk farsbrød med græsksalat, bønnefritter og tzatziki

Tirsdag: Falafler

Onsdag: Gryderet (rest fra forrige uge)

Torsdag: Grillet skaftkoteletter med gulerodssalat

Fredag: Ikke hjemme

Lørdag: Ikke hjemme

Søndag: Squash pizza

Græsk farsbrød har jeg ikke lavet før, men opskriften på græsksalat kan I finde lige her. Gryderetten er en rest jeg har liggende i fryseren fra forrige uge, men opskriften ligger desværre ikke inde på bloggen. Dog tilføjede jeg lidt forskellige links på gryderetter til min madplan for uge 30 og det link er her. Falafler har jeg også tidligere lavet og den opskrift kan I finde her. Squash pizza skulle jeg have haft forleden, men det blev ikke aktuelt alligevel, så nu prøver jeg at lave det på søndag, så må vi se hvad der sker. Opskriften på squash pizza ligger her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nutella lavet på hasselnødder