Snurrer ala gulerodskage

Madplan uge 30

Her får I min madplan for næste uge. Jeg havde godt nok sagt, at jeg ville forsøge at lægge den op om lørdagen i stedet for først om søndagen, men jeg glemte det fuldstændig i går, men jeg skal nok forsøge at gøre det om lørdagen fremover 🙂

I næste uge til jeg prøve et par nye opskrifter, men nogle dage bliver min aftensmad også retter, som I allerede kan finde opskrifterne på her på bloggen. Derudover har de jo lovet hedebølge i næste uge, så derfor vil jeg også grille et par af dagene, da det er dejlig nemt og lækkert.

Jeg vil dog lige sige, at hvis vejret bliver helt ulideligt kan det godt være min aftensmad på pågældende dag bliver byttet ud med min hjemmelavet koldskål.

Madplan uge 30

Mandag: Stegt hakkebøf med stegte bønner og en frisk kålsalat

Tirsdag: Ikke hjemme

Onsdag: Grillet kyllingefileter med broccolisalat

Torsdag: Ceasar salad

Fredag: Risotto lavet på råris og blomkålsris med tomater, kylling og squash

Lørdag: Ikke hjemme

Søndag: Pitabrød med tun og grønt

Det er ikke mange af næste uges retter, hvor opskrifterne ligger på bloggen, men et par af dem gør. Opskriften på en rigtig lækker og lidt sundere udgave af den populære salat ‘ceasar salad’ kan I finde her. På fredag vil jeg lave en risotto på råris og blomkålsris hvor fyldet vil bestå af kylling, tomater og squash. Jeg har tidligere lavet risotto uden hvide ris, her kan I finde en opskrift med perlebyg og blomkål og i denne opskrift har jeg kun brugt blomkålsris.

Et par af dagene vil jeg som sagt grille eftersom de har lovet meget varmt vejre, og så passer grillmad bare rigtig godt. Hertil kan man servere mange forskellige ting, jeg vil dog prøve at komme på nogle nye salater, så derfor tænker jeg lige at linke til forskellige ting, som fungerer rigtig godt som tilbehør til grillmad.

Her er der eksempelvis en del forskellige salater: En lun kartoffelsalat, græsksalat, en virkelig nem tomatsalat, en salat med vandmelon, mangosalat, en bønnesalat, en blomkålssalat ala kartoffelsalat, en grillet squashsalat, spidskålssalat med rygeost, en nem agurke/squashsalat, en kartoffelsalat, bulgursalat og en lun spinatsalat.

Lidt forskellige dyppelser: En forårsløgsdressing, en lækker og ikke mindst nem bearnasiecreme, en dressing med parmesanost og en agurkedressing,

Og sidst men ikke mindst lidt forskellige slags brød: Et lækkert foccaciabrød lavt på ølandshvedemel, et koldhævet groft flute og jeg har også en opskrift på nogle små grove foccaciabrød toppet med blandet lækkerier.

Som nævnt i starten af indlægget, så vil jeg måske udskifte aftensmaden med koldskål en af dagene, hvis vejret bliver helt ulideligt, så opskriften på min hjemmelavet sukkerfri koldskål kan I finde her. Jeg har også en opskrift på sukker- og glutenfri kammerjunker som I kan finde her og her en opskrift bare på sukkerfri kammerjunker.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Snurrer ala gulerodskage