One pot risret med kylling og grøntsager - skøn og nem hverdagsret

Hjemmelavet kinder maxi

Til mortens aften bad jeg min kusine bestemme aftenens dessert. Hendes eneste ‘præmis’ var at den gerne måtte indeholde noget med oreo, kinder maxi, chokolade og/eller karamel. Det blev til denne helt vildt lækre og lidt voldsomme cookiekage med karamel og chokolade ganache. Samtidig fik jeg lyst til at prøve at lave kinder maxi, da jeg ved, at hun er ret vilde med dem.

HJEMMELAVET KINDER MAXI

De består af ganske få ingredienser og er overraskende nemme at lave. Alt i alt består de af kondenseret mælk, hvid chokolade og kokosolie. Jeg har faktisk lavet dem flere gange, og en af gangene brugte jeg en kokosolie med kokossmag og det fik dem til at smage lidt af bounty. Så er I vilde med bounty, skulle I prøve at bruge en kokosolie, som ikke er neutral i smagen. Stykkerne er vendt i mælkechokolade (kan erstattes af mørk) og er toppet med striber af hvid chokolade. Det sidste er ikke en nødvendighed, men gør dem lidt pænere at kigge på.

OPSKRIFT 18-20 stk.

Ingredienser

220g god hvid chokolade

60g neutral kokosolie

160g kondenseret mælk

Ca. 150g mælkechokolade

 

Fremgangsmåde

  1. Kom kondenseret mælk, kokosolie og den hvide chokolade i en gryde og lad det hele smelte sammen ved middelvarme.
  2. Massen hældes i en 20x20cm form og stilles på køl nogle timer
  3. Skær massen i passende stykker, smelt mælkechokoladen og vend de hvide stykker ‘chokolade’ i den smeltet mælkechokolade. Lad chokoladen størkne og server.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

One pot risret med kylling og grøntsager - skøn og nem hverdagsret