Brownie fyldt med saltet karamel & toppet med slik

Blomkålssalat a la kartoffelsalat

Denne salat er et rigtig godt alternativ til den klassiske kartoffelsalat, men her er kartoflerne bare nyttet ud med friske små blomkålsbuketter. Hvis man foretrækker tilberedt blomkål, så kan man sagtens lige blanchere dem små 3 minutter. Bare sørg for de er kølet godt af, før de blandes med dressingen.

Jeg synes denne salat passer sig utrolig godt til grillet kød og man har vel lidt en forhåbning om, at sommervejret snart er på vej og at det igen er tid til at tænde op under grillen. Når det bliver aktuelt er jeg ret sikker på, at jeg kommer til at lave denne salat ret mange gange over sommeren.

Opskrift

200g blomkål

4 radiser

150g fromage fraise

30g purløg

1 tsk. dijonsennep

salt og peber

  1. Radiserne snittes meget fint og det sammen gøres der med purløg.
  2. Blomkålen skæres i små buketter.
  3. I en skål tilføjes fromage fraise, dijonsennep, purløg, salt og peber. Dressingen smages til.
  4. Efterfølgende tilføjes radiser og blomkål.
  5. Sørg for at alle grøntsager er tildækket af dressingen og server salat med eksempelvis et lækkert stykke kød.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Brownie fyldt med saltet karamel & toppet med slik