Madplan uge 14

Madplan uge 15

Weekenden står for døren og I skal som sædvanlig have næste uges madplan. Denne gang består den blandt andet af en skøn krydrede laksebowl med frisk mango, avocadoskiver, friske grøntsager samt laks, ris og korianderdressing. Derudover står den på spaghetti med kødboller i tomatsauce, forloren hare med græsk salat og tzatziki. Jeg håber I kan finde lidt inspiration.

Madplan uge 15

Mandag: Mexicansk risret

Tirsdag: Kylling m. pommes, broccolisalat og chilimayo

Onsdag: Spaghetti med kødboller

Torsdag: Forloren hare med tzatziki og græsk salat

Fredag: Laksebowl

Lørdag: Grydesteg kylling med skilt sauce

Søndag: Rester

Mandag kan I købe en stor portion kyllingeinderlår, så I af den ene portion kan lave mexicansk risret med kylling, avocado, creme fraiche, salsa og forskellige grøntsager. Den anden del kylling kan I tirsdag stege og dertil servere pommes, broccolisalat og chilimayo.

Onsdag står den på spaghetti med kødboller, hvortil I kan serveres rester af salaten fra om tirsdagen. Den resterende del hakket kød kan I torsdag forvandle til forloren hare med tzatziki og græsk salat. Fredag står den på laksebowl med syltet rødløg, mango, avocado, bønner mm. dertil kan I servere korianderdressing.

Lørdag står den på grydesteg kylling med skilt sauce, kartofler og en sprød salat. Søndag kan I spise rester fra fredag og lørdag.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Madplan uge 14