Chili med creme fraiche og cheddar

Madplan uge 14

Det

Madplan uge 14

Mandag: Påskefrokost

Tirsdag: Kødboller i brun sovs

Onsdag: Marineret kyllingeoverlår med stegte nudler

Torsdag: Wok med oksekød i østerssauce

Fredag: Kålwraps

Lørdag: Chili med nachos, salsa og creme fraiche

Søndag: Bagt chili con carne

På mandag er det 2. påskedag og den står derfor sikkert på påskefrokost for en del af jer, derfor får I her nogle ideer til frokostbordet. I kan eksempelvis lave; høns i tarteletter, spinatrulle med laks, rørt tatar, tunmousse, røget makrelsalat, hønsesalat – både kalorielet og kalorierig -, laksesalat, skinkesalat, almindelige frikadeller eller fiskefrikadeller, roastbeef og fiskefilet med hjemmelavet remoulade. Et godt stykke hjemmebagt rugbrød kunne være ret lækkert samt et ciabattaflute eller grydebrød. Til dessert kan I lave en gulerodskage, gulerodskage på kikærter, banankage med karamelliseret bananer og chokoladecreme, mazarinkage med mascarponecreme eller førnævnte bare med citron i både kagen og toppingen, påskesnitter, påskeæg med krokant, marcipankage med hvid chokolademousse og reder med æg eller marcipankage med støbt hvid chokolademousse.

Tirsdag står den på kødboller i brun sovs med rodfrugtmos. Onsdag kan står den på lækre marineret kyllingeoverlår med stegte nudler og en masse grøntsager. Torsdag kan I købe en stor portion oksekød i strimler, og af den ene halvdel kan I lave en skøn gang wok med oksekød og broccolini i østerssauce. Fredag kan I stege den anden halvdel af kødet, som I kan komme i kålwraps med guacamole, stegt ost og grøntsager.

Lørdag kan I lave en god portion krydrede chili med nachos, salsa og creme fraiche. Sørger I for at lave en stor portion, kan I af resten lave bagt chili med cheddar, hvortil I kan lave en sprød agurkesalat.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Chili med creme fraiche og cheddar