Jeg har taget en stor beslutning <3

Proteinrig bagt grød med blåbær, æbler og græskarkerner

Bagt grød er virkelig lækkert og en super nem morgenmad. Det fungerer også ret fint som et lille mellemmåltid eller som dessert. Man kan blande mange forskellige slags bær og frugter i din grød, det er faktisk kun fantasien som sætter grænser. Denne portion bagt grød har jeg lavet på blåbær og æble, som jeg synes er en virkelig lækkert kombination.

Ofte laver jeg en rimelig stor portion, så jeg har grød til 4-5 dage. Det er en nem form for lækker morgenmad og det er utrolig dejligt, hvis man har en lang uge og ikke gider bruge oceaner af tid om morgenen på morgenmad, så er det altså virkelig rart at have bagt grød stående i køleskabet.

Jeg synes den smager utrolig godt kold. JA faktisk kan jeg bedst lide den kold, så for mig fungerer det rigtig godt at den står på køl, men hvis I foretrækker den lun, så er jeg sikker på at man sagtens lige kan lune sit stykke grød, før man spiser det.

OPSKRIFT 4-5 port.

Ingredienser

70g blåbær

1 æble

100g havregryn

1 spsk. Husk

1 tsk. bagepulver

1 tsk. vaniljepulver

50g proteinpulver (kan undlades)

4 æg

100g æggehvider

20g mandler

30g græskarkerner

2 dl mælk

Lidt flydende sødemiddel

 

Fremgangsmåde

  1. I en skål blandes æg, æggehvider, havregryn, mælk, proteinpulver, vaniljepulver, bagepulver og husk sammen.
  2. Hak mandlerne groft og bland ca. 15g i skålen sammen med 25g græskarkerner og tilføj lidt sødemiddel.
  3. Blåbær hældes i et fad (I kan sagtens bruge frosne bær), æblet skæres i tern og kommes ligeledes i fadet og grødblandingen hældes over. Strø de sidste hakket mandler samt græskarkerner over grøden.
  4. Kom fadet i en 200 grader forvarmet ovn og bag grøden i 30-35 minutter.

2 kommentarer

  • Mette

    Hvor mange portioner er denne opskrift til?? 4-5 dage eller skal der gange op ??

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg har taget en stor beslutning <3