Saltet karamel/mandelbar

Madplan uge 37

I skal som sædvanlig have næste uges madplan, som denne gang byder på både gamle danske retter og nogle mere moderne retter. Jeg kan godt lidt at blande det lidt, og synes det er vigtigt at holde fats i de gamle mormor retter, dog med et lidt moderne og sundere twist.

Derudover er sommeren er ved at være slut og det er på tide at finde efterårsretterne frem på menuen igen, hvilket jeg tildels har gjort med denne madplan.

Madplan uge 37

Mandag: Krebinetter med stuvede grønærter

Tirsdag: Spicy kødboller i karry

Onsdag: Hvid fisk med quinoasalat

Torsdag: Quinoa bowl med pulled chicken

Fredag: Burger med pulled chicken, coleslaw og hjemmelavet pommes

Lørdag: Andesteg med det hele

Søndag: Salat med rester fra andestegen

På mandag står den på en vaskeægte mormorklassikere nemlig krebinetter med stuvede grønærter. Hvis I køber dobbelt op at hakket kalv og flæsk, så kan I bruge resten om tirsdagen til spicy kødboller i karry.

Onsdag står den på lækker stegt fisk med agurkesalat og quinoasalat. I opskriften er der godt nok brugt bulgur, men jeg tænker det sagtens kan byttes ud med quinoa. Hvis I samtidig koger ekstra quinoa, så har I til aftensmaden om torsdagen, hvor den står på quinoa bowl med pulled chicken. Hvis I om torsdagen laver ekstra portion pulled chicken, kan I om fredagen servere hjemmelaver burgerboller med den resterende pulled chicken, syltet rødløg, coleslaw og hjemmelavet pommes.

Lørdag står den på helstegt andesteg med kogte kartofler, grøntsager og nok verden lækreste sovs (ikke sauce, men SOVS). Resterne fra andestegen kan I bruge om søndagen og lave denne salat med and, æble, granatæble, parmesan og honningglaseret nødder.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Saltet karamel/mandelbar