Rocky Road

Æggekage med kylling, grønkål og ricotta

Opskriften er lavet i samarbejde med Frijsenborg Herregårdskylling

Det er for alvor ved at blive vinter, selvom vejret ikke lige er klar over det, men ifølge kalenderen er det blevet vinter og det betyder vintermad. Ofte er vintermad gryderetter, suppe eller andre retter som vi kan varme os på, men vinteren byder også på lækre råvarer, som man kan bruge i sine retter.

Her har jeg lavet en super nem og lækker vinteræggekage med kylling, svampe, rødløg, grønkål og ricotta. Æggekagen smager virkelig fantastisk og selvom det måske lyder lidt underligt med grønkål i æggekagen, så fungerer det rigtig godt sammen med de andre råvarer. Derudover tager æggekager jo ikke speciel lang tid af lave, hvilket indimellem er ret skønt.

OPSKRIFT 2 pers.

Ingredienser

7 æg

1,5 dl mælk

6-8 svampe

200g kyllingefileter

2 rødløg

2 håndfulde fintsnittet grønkål (50-70g)

50g ricotta

 

Fremgangsmåde

  1. Skær kyllingen i mindre stykker og steg dem på en pande ved høj varme. Kyllingen skal bare have lidt farve.
  2. Skær 1 løg i mindre tern og det andet løg i ringe. Tag kyllingen af panden og steg løgtern i et par minutter ved middelvarme.
  3. Skær svampene i store skiver og kom dem på panden til løgene. Lad det stege 5 minutter. Kom den fintsnittet grønkål og kyllingestykkerne på panden i 1 minut. Tag panden af varmen.
  4. Pisk æg, mælk, salt og peber godt sammen og kom det på panden. Placer løgringene på toppen af æggekagen og læg små stykker ricotta rundt omkring.
  5. Bag æggekagen ved 200 grader i 20-25 minutter.

Sponsoreret af Frijsenborg Herregårdskylling

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rocky Road