Specier med hasselnødder og chokolade

Crispy chokolade stykker med puffede ris

En super nem og lækker lille julesnack… eller bare en snack som i princippet kan spises året rundt. Jeg laver ofte disse, hvis jeg alligevel skal lave noget med smeltet chokolade, og jeg så har noget tilover. I stedet for at smide det ud, vender jeg eksempelvis disse puffede ris deri, så har man en lækker snack på få minutter.

PUFFEDE RIS MED CHOKOLADE

Disse små snacks stykker består kun af 2 ingredienser og kan laves på utrolig kort tid. Derudover smager de virkelig godt og ser samtidig ganske lækre og anderledes ud. De passer perfekt i juleslikskålen sammen med konfekten og havregrynskuglerne.

Jeg forbinder egentlig ikke disse bidder med jul, det er noget jeg husker fra min barndom, som vi altid købte i Tyskland og det var total yndlings slik. Men nu har jeg fundet ud af, hvordan man laver dem, også kan jeg jo få dem lidt oftere. Og igen synes jeg bare de passer til julen.

OPSKRIFT

Ingredienser

80g blandet mørk- og mælkechokolade

30g puffede ris

 

Fremgangsmåde

  1. Hak chokladen og smelt den enten over vandbad eller i mikroovnen.
  2. Når chokoladen er helt smeltet, vendes de puffede ris deri – I kan sagtens bruge en anden form for puffede råvare. Sørg for at der er godt med chokolade over alle risene.
  3. Kom massen i en form med bagepapir og stil den på køl til chokoladen er stivnet.
  4. Skær den i passende stykker og server.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Specier med hasselnødder og chokolade