Æbleskiver uden gluten og uden tilsat sukker

Madplan uge 50

Det er efterhånden et par uger siden jeg sidst har fået lavet mig en madplan. De sidste 2 uger har jeg ikke haft det helt så godt, så har ikke rigtig kunne magte at lave en madplan. Jeg vidste, at jeg måske ville få svært ved at følge den så det kunne være lidt lige meget. Nu er jeg efterhånden ved at være ok, så nu skal jeg have gang i madplanerne igen.

I næste uge vil jeg prøve at få tømt lidt ud i min fryseren, det er meget rart at få gjort indimellem. Specielt fordi jeg skal holde lille juleaften og julefrokost 2. juledag for familien hjemme hos mig, hvor jeg skal lave alt maden (hvilket jeg meget gerne vil – skal lige pointeres 🙂 så er det rart at have plads.

Madplan uge 50

Mandag: Medister med kogte grøntsager

Tirsdag: Ikke hjemme

Onsdag: Stegt spidskål med oksekød (ved ikke helt endnu hvad det skal blive til)

Torsdag: Gryderet med grøntsagsmos

Fredag: Ikke hjemme

Lørdag: Er sent hjemme fra arbejde, så jeg finder nok bare noget på vejen hjem.

Søndag: Wienerschnitzel med stegte kartofler, kogte grøntsager og svampesauce.

Det er nu ikke fordi det er så meget aftensmad jeg skal lave i den kommende uge, da der er nogle aftener hvor jeg ikke er hjemme til aftensmad. Tirsdag er der juleafslutning med håndbolden, så der skal vi spise sammen. Fredag skal jeg på julemarked, så der finder vi bare noget mad. Lørdag skal jeg arbejde sent, så der finder jeg på noget mad efter job. De andre dage skal jeg dog lave lidt aftensmad. Enkelte opskrifter ligger på bloggen og andre er helt ‘nye’. Jeg har flere forskellige opskrifter på gryderet både her, her og her. Opskriften på wienerschnitzel med det hele finder I lige her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Æbleskiver uden gluten og uden tilsat sukker