Årets sidste dag - Mit nytår i madbilleder

Jeg er s…. stolt af mig selv!

Jeg har de sidste par dage gået med nogle tanker, som jeg fik lyst til at skrive ned. Jeg er ikke verdens bedste til at lukke op, men jeg prøver <3

Jeg ved ikke helt, hvordan I har det med det, men for mig så er det at være stolt af mig selv, ikke noget som ligger mig nært. Jeg tror mange af os, ikke altid giver os selv de skulder klap, som vi fortjener. Når folk vi kender opnår noget, så er vi de første til at fortælle dem for fantastiske de er, hvor flot det de har gjort er og, ikke mindst, give dem et stort tillykke med på vejen. Og det skal vi selvfølgelig også gøre. Men jeg tror mange af os, ikke giver os selv den ros, som vi indimellem fortjener og det er jo egentlig ret dårligt og tarveligt gjort af os.

Min største bedrift er uden tvivl mit vægttab, og jeg tror ikke mange ting i mit liv kommer op på samme niveau. Det er det bedste jeg nogen sinde har gjort for mig selv og noget, som 100 % har ændret mit liv til det bedre. Når jeg fortæller folk, at jeg har tabt mig, får jeg altid en masse rosende ord. “Hold da op, hvor er det flot”, “du er for vildt” eller “er du ikke stolt?”. Jeg smiler altid og siger jo da, men det med at være stolt af mig selv eller synes, at jeg fandeme har gjort noget vild, det tænker jeg aldrig rigtig over. Inderst inde er jeg det jo, men det fylder meget meget lidt.

Når jeg indimellem bliver lidt fortørnet og tøsefornærmet over at vægten ikke har rykket sig, så synes jeg, at folk omkring mig altid er enormt fantastiske til at få mig til at fokusere på det positive, som mit vægttab har ført med sig. De gør hvad de kan, for at jeg skal være glad, for det jeg har opnået. Være stolt af mig selv og selv synes at jeg er ret sej. Det har efterhånden taget mig nogle år, men med hjælp fra alle jer som følger med, min familie, venner, bekendt osv. så er det faktisk begyndt at sive ind, hvilket jeg er dybt dybt taknemmelig for <3

JEG ER FANDEME STOLT! Det kan vist tælles på 1 hånd hvor mange gange jeg har sagt det, hvis jeg overhovedet har sagt det. Men jeg synes at jeg er ret god. Jeg har taget skeen i den anden hånd, taget et valg og næsten fuldført. Selvom jeg ikke er i mål endnu, så er det vigtigste opnået. Jeg er ikke længere i fare for at blive syg, jeg kan opnå hvad jeg vil, jeg kan få mig et normalt liv, hvor folk ikke kigger mærkeligt på mig og hvor jeg ikke bliver dømt ud fra mit udseende. I hvert fald ikke mere end alle andre gør.

Så jeg er glad! Jeg er stolt af mig selv. Jeg er ret sej. Jeg har gjort en ret fed forvandling. OG du skal huske på at du også er ret sej! Vi gennemgår alle sammen en masse ting gennem livet, som vi kan være stolte af, både store og små bedrifter, og der er altså ingenting i vejen med at være stolt af sig selv – det skal vi huske at være. Om du færdiggør en uddannelse, får børn, gennemfør et halvmarathon, bygger hus, opnår en drøm, gennemgår en forvandling af den ene eller anden slags, kommer ud på den anden siden efter en hård periode i dit liv eller andet. Så tror jeg virkelig det er vigtigt, at vi husker, at være stolte af os selv, alle andre er jo stolte af os, så hvorfor ikke også selv være det. Ikke mindst skal vi tør sige det højt, for det er da den mest fantastiske følelse!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Årets sidste dag - Mit nytår i madbilleder