Æblekage med kokos/kaffe topping

Madplan uge 41

Weekenden er skudt i gang og I skal som sædvanlige lige så min madplan for næste uge. Det bliver heldigvis en forholdsvin stille og rolig uge, som blandt andet byder på en enkelt eksamensopgave, men jeg er nu sikker på, at jeg alligevel får tid til at lave lidt lækker aftensmad.

Min aftensmad i næste uge bliver hovedsageligt nye retter, som jeg satser på bliver lækre så de kan komme på bloggen. Det er efterhånden nogle uger siden jeg sidst har lavet nye aftensmadsopskrifter til bloggen, så det er på tide at komme i gang med det igen. Eftersom mange af retterne er nye, så kan jeg ikke rigtig linke til dem, men længere nede i indlægget har jeg linket til et par opskrifter som minder om.

Madplan uge 41

Mandag: Ikke hjemme

Tirsdag: Lasagne

Onsdag: Stuvede grønærter med krebinetter

Torsdag: Kylling i kokoskarry med blomkålsris

Fredag: Hakkebøffer i paprikasauce

Lørdag: Gammeldags kyllingesteg

Søndag: Rester

Her har jeg en opskrift på lasagne, som dog er lavet på squashplader, hvilket jeg ikke vil lave på tirsdag, men I kan måske blive lidt inspireret. Jeg vil prøve at lave kylling i kokoskarry på torsdag og den opskrift er helt ny, men her, her og her har jeg nogle opskrifter som minder lidt om den. Opskriften på gammeldags kyllingesteg kan I finde her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Æblekage med kokos/kaffe topping