No baked havregryns bider med chokolade
Havregryns bidder med en lækker cremet chokolademasse mellem 2 lag blød og chewy havregrynsmasse. En virkelig lækker kombination.
HAVREGRYN MED CHOKOLADE
Opskriften består af få ingredienser, den tager ingen tid at lave og så skal den tilmed hverken bages eller lignende, den skal bare en tur på køl, og så er den færdig. Jeg har lavet den uden tilsat sukker, men I kan sagtens skifte fibersirup ud med almindelig sirup. Når jeg laver cookies, kommer jeg ofte havregryn i dejen, da jeg virkelig elsker havregrynscookies, og denne opskrift minder lidt om dem. Kombinationen af havregryn og chokolade holder 100%.
OPSKRIFT 12 stk.
Ingredienser
Bund
80g mandelsmør
3 spsk kokosolie
150g havregryn
80g fibersirup
1 tsk vanilje
Lidt salt
Chokolademasse
110g mørk chokolade
30g mandelsmør
Fremgangsmåde
- Lav chokoladeganache ved at komme chokolade og mandelsmør i en lille gryde og smelt det sammen med middelvarme.
- Lav bunden ved først at smelte kokosolie og mandelsmør i mikroovnen eller over vandmad.
- Kom det i en skål og tilføj derefter fibersirup, havregryn, vanilje og lidt salt. Sørg for at røre det hele god sammen.
- Kom 2/3 del af dejen i en form på 12×22 cm med bagepapir. Sørg for at presse massen godt sammen i hele formen. Hæld chokoladeganache over bunden, og strø den sidste del dej over chokoladen og pres det en lille smule ned..
- Stil formen på køl et par timer, skær i mindre stykker og nyd.
Ingen kommentarer endnu