Krydrede fiske bowl med korianderdressing

Madplan uge 2

Madplan uge 2

Weekenden står for døren og I skal som sædvanlig have næste uges madplan. Vi bevæger os allerede mod uge 2 og menuen står blandt andet på en skøn bowl med krydrede fisk, mango, grøntsager og korianderdressing. Derudover står den på cæsar salat, hakkebøffer med bearnaise og knuste kartofler og mange andre skønne retter. Jeg håber I kan finde lidt inspiration. God weekend!

Mandag: Asiatisk oksekød med grøntsager

Tirsdag: Hakkebøffer med bearnaisecreme, knuste kartofler og salat

Onsdag: Chicken Piccata

Torsdag: Cæsar salat med dressing og rugbrøds croutoner

Fredag: Krydrede fiske bowl med mango, syltet rødløg, grøntsager og koriander

Lørdag: Fish and chips

Søndag: Pizzatærte

Mandag kan I købe en stor portion hakket oksekød, og af den ene del kan I lave en super lækker asiatisk ret med krydrede oksekød, bok choy og en peanutbutterdressing. Af den anden del oksekød kan I tirsdag lave hakkebøffer med bearnaisecreme, knuste kartofler og tabouleh salat.

Onsdag kan I lave Chicken Piccata, og sørger I for at købe ekstra kyllingefileter, kan I torsdag af den sidste del kylling lave cæsar salat med rugbrøds croutoner og en lækker dressing. Fredag står den på  bowl med krydrede fisk, grøntsager og den lækreste korianderdressing.

Lørdag står menuen på fish and chips – I kan eventuelt købe ekstra fisk om fredagen, så har I til aftensmaden lørdag. Søndag står den på pizzatærte med en let grøn salat.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Krydrede fiske bowl med korianderdressing