Madplan uge 6

Risret med kylling og tigerrejer

Her får I opskriften på en super simpel ret, som ikke kræver mange mærkelige ingredienser, og som samtidig kan laves på kun én pande. Super nemt og lækkert.

RIS MED REJER OG KYLLING

Retten er en slags ‘one pot ret’, som består af kylling, store tigerrejer, krydrede ris samt lidt grøntsager beståede af løg, peberfrugt og cherrytomater. Fra start til slut tager det omkring 25 minutter at få retten klaret. Mens det ene er i gang, kan man hakke og forberede det næste. Det er lige til at overkomme, og så er det nem og lækker aftetnsmad indenfor kort tid.

OPSKRIFT 2-3 port.

Ingredienser

150g rå ris

300g kyllingefileter

12-14 tigerrejer

4dl grøntsagsfond

1 løg

1 peberfrugt

2 fed hvidløg

10 stk. cherrytomater

150g frosne ærter

2 tsk paprika

 

Fremgangsmåde

  1. Fintsnit løg og hvidløg, skær peberfrugt i små tern, halver cherrytomaterne og skær derefter kyllingen i mindre stykker.
  2. Tag ærterne op af fryseren og pil rejerne.
  3. Find en stor pande frem og steg kyllingen med salt og peber i nogle minutter og læg den til siden.
  4. Steg løg og hvidløg i 5 minutter. Tilføj risene, lad det stege med i 30 sekunder og tilføj derefter grøntsagsfond og paprika og lad det simre til det meste af væsken er væk og risene er møre. Tilføj lidt mere fond eller vand, hvis det er nødvendigt.
  5. Tilføj peberfrugt, cherrytomater, ærter og tigerrejer – lad det stege med nogle minutter, vend den stegte kylling deri og top med persille og frisk chili.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Madplan uge 6