Semlor med Dulce De Leche og chokolademousse

Madplan uge 6

Som sædvanlig får I her næste uges madplan, som denne gang blandt andet består af en danske klassiker nemlig pariserbøf med det hele, bløde tacos med paneret rejer, kofta med tabouleh salat, tzatziki og det lækreste naanbrød med persille og hvidløg.. og mange andre skønne, nemme retter. Jeg håber I kan finde lidt inspiration til jeres aftensmad i uge 6.

Madplan uge 6

Mandag: Æggewraps med stegt kylling, agurk, frisk spinat, ranchdressing

Tirsdag: Kofta, tabouleh salat, tzatziki og naanbrød

Onsdag: Torsk med bulgursalat, agurkesalat tog pesto

Torsdag: Pastaret med kylling og græskar

Fredag: Paneret kylling og/eller rejer i tacos

Lørdag: Mexicansk bowl

Søndag: Pariserbøf

Mandag må aftensmaden gerne være nem, så her foreslår jeg æggewraps, som I eksempelvis kan fylde med stegt kylling, agurk, frisk spinat, avocado og en hjemmelavet ranchdressing. Tirsdag står den på kofta, tabouleh, tzatziki og naanbrød med hvidløg og persille. Onsdag kan I stege et par stykker torsk, som I kan servere med bulgursalat, agurkesalat og pesto.

Torsdag kan I lave en pastaret med kylling og græskar. Sørger I for at købe ekstra kylling om torsdagen, kan I bruge den restrende del om fredagen, som I kan panere og komme i bløde tacos sammen med kål, agurk, mango og en korianderdressing. I kan også køre den vegetariske version og i stedet komme paneret blomkålsstykker i.

Lørdag står den på en skøn mexicansk bowl med krydrede oksekød, agurk, cherrytomater, majs, bønner, avocado samt guacamole, salsa, creme fraiche samt tacos fra torsdag, hvis der er nogen tilbage. Køber I en ekstra portion oksekød om lørdagen, kan I søndag lave pariserbøf.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Semlor med Dulce De Leche og chokolademousse