Havregrynsbark med peanutbutter og chokolade
Lækker havregrynsbark med peanutbutter og chokolade. Dette er en perfekt lille snack, når den søde tand begynder at melde sig op ad eftermiddagen. Den består af få ingredienser og tager ikke lang tid at lave.
GRANOLA SNACK
Har I det også med at gå ‘sukkerkold’ lidt efter frokost, så lav en stor portion af disse og opbevar dem i køleskabet, så har I altid en lækker lille snack ved hånden. I kan sagtens undlade både peanutbutter og chokoladen på toppen, hvis I foretrækker det uden. Eller nøjes med at undlade peanutbutter og halver chokolademængden, så I bare tilføjer lidt striber af chokoladen på toppen.
Undlader I topping, kan I skære havregrynsbunden i små stykker og spise dem ovenpå skyr eller yoghurt med friske frugt, eller I kan tilføje lidt til jeres havregryn med mælk om morgenen.
OPSKRIFT 10 stk.
Ingredienser
Havregrynsbund
150g havregryn
2 spsk kokosolie
5 spsk EASIS fibersirup eller almindelig sirup
50g EASIS peanutbutter
2 spsk EASIS chokolade drops
Øvrig
120g EASIS peanutbutter
120g EASIS Mørk chokolade
Fremgangsmåde
- Smelt koksolie, tilføj fibersirup og peanutbutter og rør det godt sammen.
- Kom havregryn og chokoladedrops i blandingen og vend det rundt. Kom blandingen ud på et stykke bagepapir og tryk det fladt ud på ca. 0,5-1 cm tykkelse.
- Kom det på en bageplade og bag ved 180 grader i ca. 12 min. Lad bunden køle helt af.
- Smør et lag peanutbutter ovenpå den afkølet havregrynsbund, smelt chokoladen i mikroovnen eller over vandbad og hæld det over. Tilføj lidt flagesalt og stil på køl til chokoladen er stivnet.
- Bræk i mindre stykker og nyd.
Ingen kommentarer endnu