Risret med kylling og tigerrejer

Madplan uge 7

Weekenden står for døren og I skal som sædvanlig have næste uges madplan, som blandet andet består af  græskarfritter med hakkebøffer, kebabsalat med pommes og en hjemmelavet kebabdressing, kylling satay med peanutbutterdip og mange andre skønne retter. Jeg håber I kan finde lidt inspiration.

Madplan uge 7

Mandag: Kylling satay

Tirsdag: Bagt pasta med kylling og grøntsager

Onsdag: Mørbradgryde

Torsdag: Fyldt mørbrad med ost, hvidløg og persille med ovnbagte kartofler

Fredag: Græskargryderet med kylling og blomkål

Lørdag: Græskarfritter med hakkebøffer og sprød kålsalat

Søndag: Kebabsalat

Mandag kan I købe en stor portion kyllingefileter, så I af den ene halvdel kan lave kylling satay med peanutbutterdip. Den anden del kan I tirsdag bruge til at lave bagt pasta med kylling, squash og peberfrugter.

Onsdag kan I lave mørbradbøffer med svampe og løg med mos. Torsdag står den på fyldt mørbrad med ost, hvidløg og persille, hvortil I kan servere ovnbagte kartofler og chilimayo.

Fredag står den på græskargryderet med kylling, peberfrugt og blomkål. Lørdag kan I bruge resterne af græskarret til at lave græskarfritter med hakkebøffer og sprød grøn kålsalat. Søndag kan I lave en super nem og lækker gang aftensmad bestående af kebabsalat med pommes og hjemmelavet dressing.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Risret med kylling og tigerrejer