Bagt græskar med parmesan

Græskarrene er i højkurs i øjeblikket og det er med at udnytte situationen med en masse skønne vinterretter. Her får I opskriften på bagt græskar med parmesanost.
GRÆSKARFRITTER
Disse græskar ‘fritter’ smager skønt og tager ikke lang tid at tilberede. Jeg har her tilføje revet parmesan, men I kan sagtens komme paprika, spidskommen eller friske krydderurter på i stedet, hvis det er mere jer. Jeg spiser dem ofte som tilbehør til et stykke kylling, en bøf eller lignende.
OPSKRIFT
Ingredienser
400g frisk græskar
20g revet parmesan
1 tsk. olie
Salt og peber
Fremgangsmåde
- Halver et lille græskar og skrab kernerne ud. Skær i tynde både og kom dem på et stykke bagepapir. Strø med olie, salt, peber og vend det godt sammen.
- Placer græskarstykkerne på bagepapiret og strø med den revet parmesan.
- Bag stykkerne i en 220 grader varm ovn i ca. 15 minutter.
Ingen kommentarer endnu