Madplan uge 43

Bagt græskar med parmesan

Græskarrene er i højkurs i øjeblikket og det er med at udnytte situationen med en masse skønne vinterretter. Her får I opskriften på bagt græskar med parmesanost.

GRÆSKARFRITTER

Disse græskar ‘fritter’ smager skønt og tager ikke lang tid at tilberede. Jeg har her tilføje revet parmesan, men I kan sagtens komme paprika, spidskommen eller friske krydderurter på i stedet, hvis det er mere jer. Jeg spiser dem ofte som tilbehør til et stykke kylling, en bøf eller lignende.

OPSKRIFT

Ingredienser

400g frisk græskar

20g revet parmesan

1 tsk. olie

Salt og peber

 

Fremgangsmåde

  1. Halver et lille græskar og skrab kernerne ud. Skær i tynde både og kom dem på et stykke bagepapir. Strø med olie, salt, peber og vend det godt sammen.
  2. Placer græskarstykkerne på bagepapiret og strø med den revet parmesan.
  3. Bag stykkerne i en 220 grader varm ovn i ca. 15 minutter.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Madplan uge 43