Laksebowl

Madplan uge 43

Det er blevet fredag, weekenden står for døren, efterårsferien lakker så småt mod enden og efteråret er for alvor kommet frem. Det er ved at være tid til efterårsmad og lækre velsmagende simreretter. I skal som sædvanlig have næste uges madplan, som denne gang blandt andet består af braiserede svinekæber, spaghetti med kødboller og på tirsdag er det den 24. og nu hvor der efterhånden ikke er lang tid til jul, så står den selvfølgelig på risengrød den 24. i måneden – det kan ikke undgås. Jeg håber I kan finde lidt inspiration.

Madplan uge 43

Mandag: Grønspaghetti med kødboller

Tirsdag: Risengrød og klatkager

Onsdag: Fyldte peberfrugter

Torsdag: Laksebowl med grøntsager og mango

Fredag: Ovnbagt laks med knuste kartofler og grønne asparges

Lørdag: Braiserede svinekæber med mos

Søndag: Brasede kartofler, hakkebøffer og bearnaisecreme

Mandag kan I lave en god portion grønspaghetti med kødboller og en masse grøntsager. Tirsdag er det den 24. og derfor står den selvfølgelig på risengrød. Sørger I for at lave en stor portion risengrød, kan I lave klatkager af resten. Har I mandag købt ekstra hakket kød, kan I af den anden del lave fyldte peberfrugter.

Torsdag kan I købe en stor portion laks, så I af den ene halvdel kan lave laksebowl med en masse grøntsager, ris, mango og en skøn spicydressing. Af den anden del laks kan I fredag lave ovnbagt laks med knuste kartofler og grønne asparges.

Lørdag står den på braiserede svinekæber med rodfrugtmos. Søndag kan I lave brasede kartofler, hakkebøffer og broccolini samt bearnaisecreme. I kan lørdag koge ekstra kartofler, så I har til de brasede kartofler om søndagen.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Laksebowl