Kikærteboller med revet gulerod

Madplan uge 38

Så kommer min madplan for næste uge op her på bloggen. Der er lidt ‘gentagelser’ fra denne uge, da jeg ikke fulgte min madplan specielt godt. Jeg var nødsaget til at tage på arbejde en del dage, hvilket ikke lige var planlagt, derfor blev min aftensmad flere af dagene bare noget hurtigt som kylling og salat eller en omelet.

Så jeg prøver igen i denne uge, og forhåbentlig får jeg lavet noget ordentlig og spændende mad de fleste af dagene 🙂

Madplan uge 38

Mandag: WOK med oksekød

Tirsdag: Moussaka uden kartofler og med hytteost(sauce/creme)

Onsdag: Fiskefrikadeller med hjemmelavet remoulade, bagte gulerødder, kogte små kartofler vendt i persille og kålsalat.

Torsdag: Ceasar salad med rugbrødscroutoner

Fredag: Gryderet af svinebov med grøntsagsmos

Lørdag: Ikke hjemme

Søndag: Pizza

Der er et par retter som er nye og et par som allerede ligger på bloggen. Her er en opskrift på wok med oksekød og her en opskrift på gryderet, dog er denne med oksekød i terne og jeg vil i stedet bruge svinekød i tern.  Og nu kommer der også et par forskellige opskrifter på forskellige pizzaer her, her, her og her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kikærteboller med revet gulerod