Madplan uge 47

Bagt grød med hindbær og kokos

Her kommer lige en til opskrift på bagt grød, men altså det kan man da heller ikke få for mange af, vel? 🙂

Denne portion er smagt til med hindbær og kokos, som er en ret lækker kombination. Grøden er dejlig nem at bikse sammen, da det hele hurtigt skal røres sammen, kommes i en form, bages 20 minutter og spises. Samtidig så kan grøden holde sig på køl i 4-5 dage. Det er n dejlig nem morgenmad som også fungerer ret godt som mellemmåltid.

OPSKRIFT 2 personer

Ingredienser

60g havregryn

1 banan

20g chiafrø

2 æg

130g frosne bær

40g kokosmel

200g mælk (komælk, soya, ris, havre eller lignende)

0,5 tsk bagepulver

10 dråber flydende sødemiddel

1 tsk. vaniljepulver

10g mandler

 

Fremgangsmåde

  1. I en skål moses bananen med en gaffel. Mælk og æg tilsættes og piskes sammen.
  2. De øvrige ingredienser tilføjes og det hele blandes godt sammen.
  3. Massen hældes i en form beklædt med bagepapir. Mandlerne hakket og kommes på toppen af grøden sammen med lidt kokosmel.
  4. Grøden bages ved 200 grader i 20 minutter.
  5. Den kan enten spises varm eller kold. Jeg laver den ofte om aftenen og spiser den til morgenmad de efterfølgende dage

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Madplan uge 47