Spinatpandekager

15 ting I (måske) ikke ved om mig – Del 3

Så har jeg fået skrevet tredje del af ’15 ting I (måske) ikke ved om mig. Jeg har kunne fornemme en ret stor interesse for disse indlæg, så hvorfor ikke fortsætte lidt endnu, så længe jeg kan komme på ting. Det er jo ikke fordi de alle er enten sjove, spændende eller videre interessante, det er bare en god blanding af ting om mig. Hvis I ikke allerede har læst de tidligere indlæg, så kan I læse dem her og her.

Jeg håber I stadig har lyst til at læse med og at I ikke synes, at jeg er alt for mærkelig 🙂

15 ting du ikke vidste om mig

1. Jeg har ikke huller i ørerne. Da jeg var 10-12 år gammel, og alle andre fik huller i ørerne, turde jeg ikke, også er jeg ikke rigtig kommet videre sidenhen. Nu synes jeg næsten, at jeg er blevet for gammel til at få det lavet og det er nu heller ikke noget jeg rigtig tænker over. Så det er nok ikke specielt vigtigt.

2. Jeg er 100% royalist. Jeg elsker at vi i Danmark har en kongefamilie, både til at repræsentere os ude i den store verden, men jeg er også utrolig fascineret at den mere historiske del af kongefamilien. Ved store kongelige begivenheder sidder jeg altid klinet til skærmen. Jeg elsker at følge med, om det så er et bryllup eller en begravelse så sidder jeg klar <3

3. Det her er endnu én af de ting, som er ret pinlige at afsløre, men jeg kan virkelig ikke finde ud af spillet Meyer – Jeg forstår det simpelthen ikke. Jeg ved ikke hvor mange mennesker, der gennem de sidste 10 år har prøvet at lære mig det og det giver absolut ingen mening. Hver gang nogen forslår, at vi skal spille det, indrømmer jeg altid, at jeg ikke kan finde ud af det og de kan lige så godt droppe, at lære mig det, men de skal alligevel altid lige prøve OG det giver ingen mening i mit hoved. Jeg forstår ikke, hvorfor jeg har så svært ved at forstå lige præcis det spil, så dum er jeg heller ikke, men det er seriøst håbløst. Alt i alt skal man jo bare lyve hele tiden… JEG FATTER DET IKKE.

4. Jeg har en svaghed for gamle danske film, hvilket stammer fra min far. Da jeg var barn havde han samtlige danske film fra 40’erne til 60’erne på VHS bånd (ja så gammel er jeg) og jeg elskede at se dem. Det var det samme med gamle danske serier som matador, huset på Christianshavn osv. I dag synes jeg stadig det er super hyggeligt at se en gammel Dirch Passer film. Jeg bliver altid helt nostalgisk og lidt salig, når jeg ser dem – det er bare hyggeligt.

5. Jeg reder meget sjældent min seng.

6. Jeg elsker at spille spil, nærmest alle former for brætspil. Synes det er super hyggeligt og kan sagtens sidde og spille en hel dag. Det er ikke fordi jeg elsker at vinde, det er egentlig ikke noget jeg går specielt meget op i. Jeg går meget mere op i, at dårlige taber skal tabe, for så er det altså sjovt at vinde. Jeg forstår nemlig ikke, at man kan blive så stiktosset og formærmet, hvis man taber i et spil ludo, men jeg kan more mig utrolig meget over det.

7. Kært barn har som bekendt mange navne og jeg synes også, at jeg har et par stykker. Helt tilbage fra folkeskolen er jeg blevet kaldt Drabo. Det kom sig af at vi var utrolig mange piger i klassen, som hed Camilla. Det må virkelig have været et populært navn i slut 80’erne start 90’erne, for jeg synes godt nok mange på min alder hedder Camilla. Men mit efternavn er jo lidt specielt, derfor blev jeg kaldt Drabo og det blev jeg af alle: Klassekammerater, veninder, deres forældre, lærerne osv. De fleste af mine veninder kalder mig stadig Drabo, ja og det gør deres forældre egentlig også, så det bliver spændende om deres unger også kommer til det 🙂 Min familie kalder mig det dog ikke, for det meste, de siger enten Mille eller Mulle – Jep de er meget opfindsomme 🙂 Ja også bliver jeg da også kaldt Camilla indimellem.

8. Det tog mig utrolig mange år at blive bare nogenlunde god til både at læse og tale engelsk. Tror jeg var 14 år, før jeg begyndte at forstå engelsk bare en lille smule. Jeg må indrømme, at jeg ikke ligefrem er noget sprogøre, tysk blev jeg heller aldrig god til i folkeskolen og nu har jeg helt opgivet det tyske. Jeg skal jo heller ikke bruge det til noget (den mest irriterende sætning, men lige i dette tilfælde er det nu rigtig nok – undskyld til samtlige tysklærer) men heldigvis fejler mit engelske intet i dag, hverken det mundtlige eller skriftlige. Tror det var omkring 4. klasse vi fik engelsk i folkeskolen og det var først halvvejs gennem 8. klasse, jeg begyndte at fatte bare en lille smule. Det var helt åndssvagt så dårlig jeg var til det. I 7. klasse vidste jeg dårlig nok hvad ‘what’ betød og jeg overdriver, sørgeligt nok, ikke. Jeg kæmpede med det i virkelig mange år, men i takt med at vi fik en anden engelsklærer, som var rigtig god, og jeg begyndte at se mere og mere engelsk tv, så fik jeg nemmere ved sproget og kunne det faktisk rigtig godt, da vi gik ud af 9. klasse.

9. Jeg har tidligere studeret litteraturvidenskab på SDU, men det var slet ikke mig. Èn ting var at jeg overhovedet ikke fandt det interessant, noget andet var at det simpelthen var alt for svært, det kan jeg vist godt indrømme. En lille historie, som vist ikke ligefrem sætter mig i et godt lys. Vi havde måde fransk og tysk læsefærdighed, og som I nok kan fornemme, så har jeg aldrig været god til sprog. Nu skulle jeg pludselig til eksamen i begge fag, hvor jeg skulle læse en henholdsvis tysk- og fransk tekst (om litteratur) og fortælle hvad den handlede om, derudover skulle jeg også fortælle noget om tysk og fransk grammatik. Tror I lige jeg var på skideren… Jeg snød så det baskede til de 2 eksamener, men dumpede alligevel, det giver et meget godt indblik i hvor ringe jeg var, det var nok meget godt jeg droppede ud 🙂 Det skal lige siges, at jeg normalt ikke er typen som snyder og lyver, jeg har normalt ikke samvittighed til sådan noget, jeg er virkelig en tøs. Så jeg er faktisk ret overraket over mig selv, at jeg turde snyde, men det hjalp jo så heller ikke noget, så lad vær med det! 🙂

10. Jeg ELSKER bland selv slik. Det er da bare helt fantastisk, at man kan blande lige præcis den slags slik, som man på pågældende tidspunkt har lyst til. Normalt hvis jeg køber en pose slik (det sker godt nok sjældent, men alligevel) ender jeg altid med at have halvdelen tilbage, som jeg synes er virkelig kedeligt og som jeg ikke gider spise, men med bland selv slik kan jeg jo tage præcis det, som jeg har lyst til. Det er dog lidt sjovt at jeg alligevel altid ender med at have lidt kedeligt slik tilbage, hvordan kan det egentlig lade sig gøre 🙁 Min bland selv slik pose ender altid med at bestå af 70% chokolade og 30% røde vingummier. Eller det skal i hvert fald bare ikke være gule vingummier, de smager forfærdeligt, hvem har overhovedet opfundet gule vingummier?!

11. Jeg er ikke noget dyre menneske! Det er ikke fordi jeg hader dyr, det er nok mest fordi jeg altid har været lidt bange for de fleste af dem. Man ved jo ikke, hvad de tænker og føler, og det kan godt give mig myrekryb. Jeg vil dog påstå at jeg er blevet bedre med årene. Det hænger nok sammen med at mange af mine veninder har dyr, eller mest hunde, som er søde og velopdragene og det har hjulpet. MEN katte synes jeg ærlig talt er halvklamme, men det er nok fordi de spiser mus – jeg har et seriøst musseforbi.

12. Selvom jeg har gået i skole i efterhånden virkelig virkelig mange år, og jeg snart afslutter min kandidat i dansk og kommunikation, så kan jeg stadig ikke helt finde ud af at sætte kommaer og jeg synes det er så irriterende og ret pinligt. Jeg lærte det aldrig rigtig i folkeskolen og den er desværre ikke kommet senere hen. Det hænger nok lidt sammen med at jeg aldrig har været stærk til grammatik – utroligt når man læser dansk, men der er vel altid noget som man er bedre til end andet. Jeg prøver med kommaerne og kan da også nogen af reglerne, men er ofte i tvivl om jeg bruger de gamle- eller de nye kommaregler, tror bare jeg blander dem lidt sammen og sætter kommaerne, hvor jeg synes og det holder altså ikke. Jeg har faktisk købt mig en bog, som gerne skulle lære voksne mennesker at sætte kommaer korrekt, så det bliver mit projekt, mens jeg er sygemeldt. Så hvis der er nogen, som læser med her som går i folkeskole, så sørg for at få styr på de kommaer, det er langt nemmere at lære det nu end når I bliver ældre. Lyt til jeres dansklærer også selvom I synes hun er mega træls, for det at lære kommaer er noget at det kedeligste overhovedet, så har hun altså fat i den lange ende.

13. Selvom jeg elsker at stå i et køkken og selv udvikler opskrifter, så er jeg virkelig dårlig til at følge en opskrift. Synes faktisk det er utrolig kedeligt at følge en opskrift, så det gør jeg meget sjældent.

14. Da jeg var barn var jeg meget ramt af tandlægeskræk, ja det er faktisk først indenfor de sidste 3-4 år det er forsvundet. Jeg havde en ubehagelig oplevelse med en tandlæge da jeg var barn, hvilket jeg tror har siddet i mig i alle årene. Hun var så ond, at hun holdte mig for munden med en kleenex og holdte mig fast, indtil jeg holdte mund. Hvem pokker gør det mod et barn på 6 år! Jeg kan da godt forstå det er møgirriterende at en unge skriger, mens man forsøger at gøre sit arbejde, men en lille smule pædagogisk sans burde man jo nok have, når man arbejder med små børn. Heldigvis er min tandlægeskræk helt forsvundet, efter jeg har fået en ‘rigtig’ tandlæge, så det er virkelig rart. Det er som om min tandlægeskræk forsvandt i takt med at jeg tabte mig – meget mærkeligt, men…

15. Jeg har platfod eller fødder 🙁 Ja det er måske ikke noget videre, men synes seriøst det lyder klumpet. Jeg var i starten af ugen, for første gang, til fodplejen, hvilket var virkelig skønt og hun var utrolig sød. Men hun fortalte mig så lige, at jeg både har platfod, nedsunket forfod og strittende tæer! WHAT… her troede man lige, at man havde helt normale fødder, men næh nej. Det lyder jo virkelig som om jeg har nogle utrolige spøjse fødder, men set ovenfra synes jeg altså de ser helt normale ud.

 

Det var de 15 facts om mig 🙂 Jeg håber I har nydt at læse med og at I har lært mig lidt bedre at kende, det skulle i hvert fald gerne være meningen.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Spinatpandekager