Hjemmelavet knækbrød med en masse kerner - sunde og nemme knækbrød

Madplan uge 20

Så er uge 19 ved at være slut og det er på tide at få lavet madplanen for den næste uge. Ifølge vejrudsigterne skulle vejret blive ret godt, så derfor skal der selvfølgelig grilles en del. De dage hvor jeg skal grille, laver jeg nogle forskellige salater til, de fleste af dem er nye og I kan derfor desværre ikke finde opskrifterne på bloggen, men længere nede i indlægget har jeg linket til andre salater.

Madplan uge 20

Mandag: Grillet hakkebøffer med couscoussalat bestående af feta, granatæble, grillet peberfrugt og squash samt en spidskålssalat med radiser, ærter, asparges og rygeost

Tirsdag: Græsk æggekage med kylling, asparges, feta, cherrytomater, peberfrugt, kartofler, spinat samt friske krydderurter. Derudover vil jeg servere en tzatziki til.

Onsdag: Ikke hjemme

Torsdag: Grillet kyllingefileter med en anderledes kålsalat og en grillet peberfrugtsalat

Fredag: Spinatpandekager med pulled pork og coleslaw

Lørdag: Grillet røde bøffer med med knuste kartofler, en frisk salat og bearnaisecreme

Søndag: Grillmad med ugens rester

Som sagt vil jeg afprøve nogle nye salater i næste uge, så derfor linker jeg lige til andre salater, hvis I mangler lidt inspiration til tilbehøret til grillmaden. Her ligger opskriften på en couscoussalat, blomkål/broccolisalat, bulgursalat, rødbedesalat, mangosalat og en græsksalat. Derudover har jeg her en blomkålssalat ala kartoffelsalat.  På tirsdag vil jeg forsøge mig med en græsk æggekage, opskriften er helt ny, men jeg har en anden opskrift på æggekage liggende lige her. Opskriften på spinatpandekager kan I finde her, bearnaisecremen ligger lige her og tzatziki opskriften kan I finde her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hjemmelavet knækbrød med en masse kerner - sunde og nemme knækbrød