Madplan uge 35

Æggewraps med kylling, spidskål, avocado og persillecreme

Opskriften er lavet i samarbejde med Frijsenborg Herregårdskylling

I samarbejde med Frijsenborg har jeg udviklet en nem og lækker ide til en gang frokost. Disse æggewraps er fyldt med marineret kyllingefileter, lidt blandet grøntsager, avocado og en nem persillecreme. De passer helt perfekt til frokosten.

Wrapsene er virkelig lækre og består nærmest kun af æg, derudover har jeg brugt lidt kyllingefileter med marinade, for at give lidt mere smag til wrappen, men I kan sagtens bruge almindelige fileter. Derudover har jeg tilføjet lidt syltet rødløg til wrapsene, da jeg synes det passer helt perfekt med lidt syrlighed. I kan finde opskriften på syltet rødløg i en anden opskrift, som ligeså er lavet i samarbejde med Frijsenborg, under dette link. Og så har jeg selvfølgelig fyldt dem med lidt blandet grøntsager. Wrapsene fungere rigtig godt til at tage med i madpakken.

OPSKRIFT 6 stk.

Ingredienser

2 kyllingefileter

100g spidskål

1/3 agurk

1 avocado

1/2 rød peberfrugt

 

Wraps

6 æg

1 dl mælk

salt og peber

 

Persillecreme

100g smøreost

3 spsk. fromage fraiche eller creme fraiche

1 stor håndfuld frisk persille

1/2 tsk. eddike

Salt og peber

 

Fremgangsmåde

  1. Start med at stege kyllingefileterne på en varm pande. De skal have omkring 5-7 minutter på hver siden.
  2. Mens kyllingen steger, kan I lave æggewraps. Pisk æg, mælk, salt og peber godt sammen og steg dem på en anden lille pande i lidt olie. De skal bare tage lidt farve og skal have omkring 1 minut på hver side.
  3. Fintsnit spidskålen, skær peberfrugt, agurk og avocado i strimler.
  4. Lav cremen ved at piske smøreost og creme fraiche godt sammen. Fintsnit persille og bland det sammen med cremen og smag til med eddike, salt og peber.
  5. Når kyllingefileterne er stegt færdige skal de lige trække 5 minutter, hvorefter de skæres i strimler.
  6. Saml wrapsene ved at smøre lidt af persillecremen på en wraps. Tilføj derefter lidt spidskål, agurk, peberfrugt, avocado og kylling. Rul sammen og nyd.
  7. Skal I have den med på madpakken, kan I rulle den ind i stanniol eller bagepapir. De kan sagtens holde sig et par dage på køl.

Sponsoreret af Frijsenborg Herregårdskylling

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Madplan uge 35