Krydrede frikadeller med feta, tomater og spidskommen

Banan/kakaopandekager – skøn opskrift på sunde lækre pandekager

Disse pandekager er virkelig lækre og nemme at lave. Jeg elsker pandekager til morgenmad, det er bare en perfekt måde at starte dagen på. De klassiske ‘sunde’ pandekager lavet på banan, æg og havregryn er jo virkelig lækre og kan holde en kørende i ret mange timer. Det er bare en perfekt måde, at starte dagen på – på alle fronter og kanter.

SUNDE PANDEKAGER MED HAVREGRYN, BANAN OG KAKAO

Jeg serverer ofte disse pandekager med en god portion skyr og lidt frugt. Jeg synes skyr passer rigtig godt til lige netop disse pandekager. Topper man den lige med lidt frisk frugt, nødder og måske lidt sirup, så bliver det næsten ikke bedre. Selvom jeg ofte spiser disse pandekager til morgenmad, kan de sagtens bruges som dessert både med skyr, men også med en smule is eller lignende.

På bloggen ligger i forvejen en del opskrifter på pandekager; banan/havregryns pandekager, ricottapandekager med banan, græskarpandekager, ricottapandekager med vanilje og citron, pandekager med æble og kanel, havregrødspandekager og bananpandekager med squash.

OPSKRIFT 3-4 stk.

Ingredienser

1 banan

1 æg

30g havregryn

1 spsk. kakaopulver

Flydende sødemiddel

 

Fremgangsmåde

  1. I starter med at mose bananen med en gaffel.
  2. Derefter tilføjer I æg, havregryn, kakaopulver og sødemiddel og blander det hele rigtig godt sammen.
  3. Pandekagerne steges i lidt kokosolie ca. 2 minutter på hver side.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Krydrede frikadeller med feta, tomater og spidskommen