Drømmekage lavet på kikærter

Pommes frites med spicy hakket kylling og smeltet ost

Lækre sprøde pommes frites som er toppet med krydrede hakket kød, revet ost, lidt blandet friske grøntsager, avocado og creme fraiche. En super lækker og nem hverdagsret, som ikke kræver mange ressourcer og som samtidig smager forrygende.

OSTE-FRITTER MED KRYDREDE KØD

Jeg elsker pommes frites og selv de hjemmelavet, som er bagt i ovnen, smager fantastisk og bliver altid sprøde og lækre. For at lave dem lidt anderledes, har jeg toppet dem med lidt blandet krydderrier, lidt på samme måde som man gør med nachos. Det er specielt, det er sjovt og det smager ret godt.

Retten kan variere i det uendelige, så bryder I jer eksempelvis ikke om hakket kød, så kan I sagtens bruge kyllingestykker eller anden slags kød, eller I kan helt undlade det og bare nøjes med ost og grøntsager.

OPSKRIFT 2-3 pers.

Ingredienser

4 bagekartofler eller søde kartofler

3 gulerødder

400g hakket kylling

1 løg

1 spsk. paprika

1 spsk. spidskommen

Lidt chilipulver eller frisk

Salt og peber

70g revet ost

 

Fremgangsmåde

  1. Skær pommes og gulerødder i pommes stave, kom dem på en bageplade med lidt olie og salt og bag dem ved 200 grader i 30-35 minutter. Husk at vende dem ofte, så de bliver sprøde på alle sider.
  2. Mens jeres pommes frites bager, kan I ordne kødet. Varm en pande godt op, kom kødet på panden og brun det godt af ved høj varme. Når kødet har taget farve kommes paprika, spidskommen, salt, peber, chili og vand på kødet og det steges et par minutter.
  3. Kom kød og revet ost på de sprøde pommes og bag i 5 minutter, eller til osten er smeltet.
  4. Top de varme pommes frites med friske tomater, agurker, avocado, rødløg og creme fraiche. Velbekomme.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Drømmekage lavet på kikærter