Julekrans med remonce - opskrift på lækker krans med marcipan og kanel

Madplan uge 50

Uge 49 lakker mod ende og det er på tide at I får min madplan for næste uge at se. Som udgangspunkt bliver der ikke eksperimenteret det vilde i køkkenet i næste uge, så mange af opskrifterne kan I allerede finde på bloggen og jeg linker til dem længere nede i indlægget. Men det kan godt være jeg får lyst til at lave nogle nye retter, men som udgangspunkt bliver det denne madplan jeg vil følge.

Madplan uge 50

Mandag: Svineskank med kålsalat

Tirsdag: Gammeldags kyllingesteg

Onsdag: Risengrød

Torsdag: Farsbrød med rodfrugtfritter og tzatziki

Fredag: Wok med kylling og tigerrejer

lørdag: Ved ikke

Søndag: Pizza med ost og skinke (meget opfindsomt, men det er min yndlings)

Opskriften på gammeldags kyllingesteg kan I finde lige her og opskriften på min grove risengrød ligger lige her. Jeg har allerede én opskrift på farsbrød liggende på bloggen og I kan nuppe den her. Derudover ligger opskriften på wokretten også på bloggen lige her. OG jeg har også en del andre wok opskrifter liggende på bloggen og dem kan I finde her, her og her. Hvis I trykker på dette link, så kommer I til et indlæg jeg tidligere har lavet med en masse forskellige pizzabunde.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Julekrans med remonce - opskrift på lækker krans med marcipan og kanel