Kyllingelasagne med spinat

Ugeplan uge 11

Det er igen blevet lørdag og jeg håber jeres weekend allerede er skøn. Her får I madplanen for uge 11 og jeg håber, at I kan finde lidt inspiration til næste uges aftenmad. Madplanen består af en masse skønne og ikke mindst nemme hverdagsretter som bl.a. koteletter i fad, hjemmelavet hotdogs, spansk tortillas og mange andre lækre retter.

Madplan uge 11

Mandag: Kyllingelasagne

Tirsdag: Spansk tortilla med rugbrød til

Onsdag: Stegte koteletter med quinoasalat

Torsdag: Koteletter i fad med ris

Fredag: Hotdogs

Lørdag: Helstegt kylling med ovnbagte rodfrugter med tzatziki

Søndag: Sweet potato nachos

Mandag kan I købe en stor portion kyllingefileter og lave kyllingelasagne af den ene del. Den anden halvdel af kyllingefileterne kan I bruge om tirsdagen til at lave en lækker spansk tortilla – som også fungerer godt på madpakken dagen efter.

Onsdag kan I købe ekstra koteletter. Halvdelen af koteletterne kan I stege og servere quinoasalat med spicy kikærter og peberfrugtdip til. Den anden del af koteletter kan I bruge til at lave koteletter i fad.

Fredag kan I lave hotdogs. Enten kan I købe hotdogbrød eller I kan bage jeres egne. I kan tage udgangspunkt i en af disse opskrifter 1 og 2. Hotterne kan I eksempelvis toppe med hjemmelavet remoulade og syltet rødløg.

Lørdag står den på helstegt kylling med parmesan, hvortil I kan servere ovnbagte rodfrugtfritter og tzatziki. Resterne af kyllingen kan I bruge om søndagen til at lave sweet potato nachos, I kan også sagtens bruge almindelige nachos, hvis I foretrækker det. Ellers kan I bruge resterne til at lave salat med karrydressing.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kyllingelasagne med spinat