Madplan uge 23

Kakao/kokos grød

Kokosgrød med både chokolade, banan og peanutbutter – en kombination som fungerer upåklageligt og som smager utrolig godt sammen. Så her får I opskriften på en grød med netop disse elementer i.

KOLD KOKOSGRØD

Jeg elsker grød – både varm og kold – men hælder mest til den kolde, men det er nok fordi jeg generelt ikke er så vild med varm varm mad, så at man kan lave en kold grød er helt perfekt for mig. Her har jeg lavet en kokosgrød med kakaopulver, som jeg har toppet med frisk banan og lidt peanutbutter, men peanutbutter kan sagtens droppes eller byttes ud med anden nøddesmsør eller nutella. Grøden kan laves dagen i forvejen, og så er der fantastisk morgenmad på få minutter.

OPSKRIFT 1 port.

Ingredienser

40g havregryn

30g chiafrø

2 tsk. kakaopulver

200g kokosmælk

100g vand eller mælk

Lidt flydende sødemiddel

 

Fremgangsmåde

  1. Aftenen før røres chiafrø, havregryn, kakaopulver, mælk, kokosmælk og lidt sødemiddel rigtig godt sammen og stille på køl.
  2. Næste morgen røres der hurtigt i grøden, og er den for tyk, kan I lige tilføje lidt ekstra mælk.
  3. Top grøden med peanutbutter, bananskiver og eventuelt lidt kokosmel eller hakket chokolade. Velbekomme.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Madplan uge 23