Pandekager med mascarpone og kirsebærsauce

Poppede ris med peanutbutter, peanuts og chokolade

Jeg elsker snacks beståede af chokolade og nødder – det fungerer så godt sammen. Jeg lavede tidligere en lignende opskrift med karamel og hasselnødder, men denne gang er det skiftet ud med peanutbutter og saltet peanuts – det smager også helt forrygende, så prøv det.

CHOKOLADE OG PEANUTBUTTER

I behøver kun 4 ingredienser for at lave denne lækre snack. Det er super nemt at lave, det kan næsten ikke gå galt, og alle kan være med. Derudover kan de holde sig på køl i mange dage. De kan spises året rundt, men er også oplagt at lave som en lille snack i juledagene. Synes I ikke om peanutbutter og peanuts, kan I sagtens bytte det ud med hasselnødder og hasselnøddesmør, mandler og mandelsmør eller lignende.

Lignende opskrifter: Bark med poppede ris med karamel og hasselnødder, bidder med cornflakes og peanutbutter, poppede ris bidder vendt i hasselnødder og chokolade og cornflakes med peanutbutter og chokolade.

OPSKRIFT

Ingredienser

15g poppede ris

80g peanutbutter

15g saltet peanuts

75g mørk chokolade

 

Fremgangsmåde

  1. Start med at smelte chokoladen i mikroovnen eller over et vandbad.
  2. Find et stykke bagepapir frem og spred den poppede ris derpå. Risene skal ligge tæt og gerne et par stykker ovenpå hinanden.
  3. Smør peanutbutter ovenpå, hak peanuts og strø dem ovenpå peanutbutter. Top med den smeltet chokolade og lidt ekstra peanuts.
  4. Kom den på køl en halv times tid eller til chokoladen er stivnet, knæk i mindre stykker og nyd.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pandekager med mascarpone og kirsebærsauce