Karamelsauce uden tilsat sukker

Madplan uge 44

Så er næste uges madplan klar til jer og den byder denne uge blandt andet på søde kartofler fyldt med hakket kød og blandet grøntsager, rispapirruller med marineret kylling og peanutbutter dip, pitabrød og wok. Jeg håber I kan finde lidt inspiration til aftensmaden i næste uge. Jeg har som sædvanlig linket til opskrifterne nederst i indlægget.

Madplan uge 44

Mandag: Wienerschnitzel med ovnbagte kartofler, broccoli, ærter og svampesauce

Tirsdag: Fyldte søde kartofler

Onsdag: Grøn spaghettiret med kødboller

Torsdag: Wok med oksekød

Fredag: Pitabrød med spicy wok og blandet grøntsager

Lørdag: Rispapirruller med peanutbutter dip

Søndag: Ølbraiserede kyllingeoverlår med rodfrugt mos

Mandagen starter ud med wienerschnitzel, kogt broccoli, ovnbagte kartofler, ærter og en lækker hjemmelavet svampesauce.

Hvis I køber dobbeltportion hakket kyllingekød kan I på tirsdag lave fyldte søde kartofler, hvor det hakket oksekød er skiftet ud med hakket kylling og om onsdagen kan I lave en lækker spaghettiret med kødboller.

Torsdag kan I lave denne nemme wok med oksekødstrimler i østerssauce og hvis I køber ekstra oksekød, kan I om fredagen lave hjemmelavet grove pitabrød med oksekødsstrimler vendt i lidt blandet krydderier. Derudover kan I komme lidt blandet grøntsager i pitabrødene, syltet rødløg og måske en forårsløgsdressing, chilidressing eller hvidløgsdressing. Dertil kan I servere pommes.

På lørdag kan I lave rispapirruller med en lækker cremet peanutbutter dip og om søndagen kan I lave denne lækre simreret bestående af ølbraiserede kyllingeoverlår med en rodfrugtmos.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Karamelsauce uden tilsat sukker