Helstegt kylling med friske urter og parmesan

Madplan uge 13

Ugen lakker mod ende og vi skal snart til at tage hul på endnu en speciel uge – hvilket jeg tror det i øjeblikket er for de fleste af os. Men i denne tid, hvor alt er anderledes og intet er som det plejer, så har jeg valgt at holde mig til at udgive disse madplaner. Så er der da noget der er, som det plejer at være.

Jeg håber, I kan finde lidt inspiration i denne madplan, og at I har mulighed for at lave nogle af retterne. Vi skal jo helst ikke handle alt for ofte.

Madplan uge 13

Mandag: Helstegt kylling i timian, citron og parmesan

Tirsdag: Quesadillas

Onsdag: Fajita med kylling og grøntsager

Torsdag: Mørksej i serranoskinke med mos

Fredag: Fish and chips

Lørdag: Culottesteg med ‘flødekartofler’ og tilbehør

Søndag: Pizza med oksekød

Mandagen starter med en ny opskrift nemlig helstegt kylling i timian, parmesan og citron. Til kyllingen kan I servere ovnbagte bønner og kartofler, som der står i opskriften, eller I kan lave knuste kartofler samt tomatsalat med saltet mandler. Resterne af kyllingen kan I om tirsdagen bruge til at lave quesadillas – dertil kan I servere resterne af salaten fra om mandagen.

Onsdag kan I lave fajita med kylling, grøntsager og tortillas (som der nok er lidt tilbage af fra om tirsdagen). Torsdag står den på mørksej svøbt i serranoskinke med en lækker cremet mos med ærter.

Hvis I om torsdagen sørger for at købe dobbelt portion mørksej, kan I om fredagen lave fish and chips – en rigtig fredagsret.

Lørdag står den på culottesteg med ‘flødekartofler’.  Til culottestegen kan I eksempelvis servere fyldte svampe, bage et lækkert foccacia eller lave en frisk vandmelonsalat.

Søndag kan I lave en lækker koldhævede fuldkornspizza med oksekød, peberfrugt og forårsløgsdressing. På bloggen ligger forskellige opskrifter på pizzabunde som eks.: blomkålsbund, sød kartoffel/blomkålsbund, hytteostbund og sød kartoffel.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Helstegt kylling med friske urter og parmesan