Madplan uge 1

10 mest populære indlæg i december 2020

December måned er slut og 2021 er allerede godt i gang. Selvom jeg elsker december måned, og julen, så synes jeg alligevel det er dejligt når det er overstået, og vi tager hul på et helt nyt år. Det er også ganske rart igen at vende tilbage til hverdagen, da der har været meget de sidste par uger. Dog tvivler jeg på at mange af os vender tilbage til hverdagen, som vi kender den. Corona er på sit højeste og intet er som det plejer, men…

Nu til listen. Jeg har for vane at lave et indlæg med de 10 mest populære indlæg fra den forgangne måned. Eftersom det har været jul, så er listen præget en del af alle mine juleopskrifter. Dog vil jeg påstå at selvom julen er ovre, så kan mange af opskrifterne stadig laves.

Mest populære indlæg i december 2020

  1. December måneds mest populære opskrift var mine jordskokkechips.
  2. Opskriften på nytårssalat har også været ret populære. Den smager fantastisk og kan laves på ganske kort tid. Den består blandt andet af mango, spinat og mandler.
  3. Disse lækre bløde koldhævede bamseboller har I også været ret interesseret i i den forgangne måned, og jeg forstår jer fuldt ud.
  4. Nu har det jo lige været jul og flere af mine juleopskrifter er som sagt kommet med på listen. Eksempelvis disse cornflakes småkager med marcipan og chokolade.
  5. Endnu en juleopskrift: Hasselnøddebidder. De er ganske lækre, nemme at røre sammen og består af kun 2 forskellige ingredienser.
  6. Opskriften på en af mine julekager er også kommet med på listen. Det er denne skønne mazarinkage lavet på kikærter og toppet med en kokos/kaffe/kakaotopping.
  7. Kikse/quinoabidder med chokolade og nutella – de er utrolig lækre og nemme at lave.
  8. Min risalamande cheesecake er generelt ret populær og december måned var selvfølgelig ingen undtagelse.
  9. Vi fortsætter åbenbart med juleopskrifterne 🙂 Og disse julesmåkager lavet på kikærter og fyldt med marcipan og chokolade er også kommet på listen.
  10. Den sidste opskrift til listen er selvfølgelig også en juleopskrift. Det er opskriften på chiagrød ala risalamande. Den smager forrygende og røres sammen aftenen inden den skal serveres.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Madplan uge 1