Påskekage - mazarinkage med hvid chokolademousse

Mexikansk salat – med avocado, bønner og grøntsager

En god salat holder altid. Det smager fantastisk og kan tit laves på ganske kort tid, hvilket indimellem kan være rart i en travl hverdag. Kødet skal hurtigt steges, grøntsagerne skal skæres ud og så er der aftensmad på kun 15 minutter. Det næsten ikke nemmere og det smager samtidig forrygende.

SPICY SALAT MED BØNNER OG AVOCADO

Denne salat er mexikansk inspireret og er fyldt med spicy hakket oksekød, bønner, en masse grøntsager og så selvfølgelig creme fraiche og avocado. Jeg elsker mexikansk og før i tiden spiste jeg altid tacoskaller, som jeg fyldte med præcis det samme, som der er i denne salat. Indimellem kom jeg faktisk bare det hele på en tallerken og brugte tacos som ske.

I dag gider jeg ikke rigtig tacoskallerne, da de er ret kalorietætte og egentlig smager de ikke specielt godt, så vil hellere undlade, men alt det andet holder stadig og jeg elsker det!

Andre mexikanske retter: sweet potato nachos, quesadillas, huevos rancheros, fyldte peberfrugter, enchiladas, blomkålstaco og fajitas.

OPSKRIFT 2 pers.

Ingredienser

350g hakket oksekød

2 spsk. paprika

2 spsk. spidskommen

Lidt chili (enten frisk eller pulver)

1 avocado

3-4 spsk. creme fraiche eller fromage fraiche

1 forårsløg

1 hjertesalat

1/2 peberfrugt

1/3 agurk

12 cherrytomater

100g kogte sorte bønner

80g majs

 

Fremgangsmåde

  1. Start med at lave kødet. Sørg for at brune kødet godt af på en varm pande med salt og peber. Når kødet har taget farve tilsætte spidskommen, paprika, chili, 3-4 spsk. vand og det hele steges et par minutter.
  2. Imens skær I hjertesalat i strimler, agurk og peberfrugt i små tern, tomater i både, forårsløg fintsnittes og majs og bønner drænes.
  3. Avocado skæres i tynde både og creme fraiche findes frem. Så er det bare at anretter kød, grøntsager og dyppelse. Velbekomme.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Påskekage - mazarinkage med hvid chokolademousse