Kanelbrød med remonce og vaniljecreme - uden tilsat sukker

Madplan uge 5

Det er igen blevet lørdag og som sædvanlig skal I have næste uges madplan, så I forhåbentlig kan få lidt inspiration til jeres aftensmad i næste uge. Madplanen for uge 5 består af en ny kålsalat, som smager helt fantastisk og som samtidig er nem at bikse samme. Derudover består planen af hakkebøffer med champignon a la creme, pad thai og 2 forskellige fiskeretter.

Madplan uge 5

Mandag: Kålsalat med marineret kyllingeoverlår

Tirsdag: Kyllingepastaret

Onsdag: Pad thai med kylling

Torsdag: Hakkebøffer med champignon a la creme

Fredag: Pariserbøf

Lørdag: Mørksej med mos

Søndag: Fish and chips

Mandag står den på den nye kålsalat med grøntsagsdressing, hvortil I kan servere marineret kyllingeoverlår. Køber I tirsdag en stor portion kyllingefileter, kan I af den ene halvdel lave en cremet kyllingepastaret med en masse grøntsager, og onsdag kan I bruge den resterende del til at lave pad thai.

Hvis I torsdag køber ekstra hakket oksekød, kan I den ene dag lave hakkebøffer med champignon a la creme, hvor I kan servere ovnbagte kartofler, hasselback kartofler eller ris. Den anden del oksekød kan I bruge på at lave pariserbøf.

I weekenden står den på et par fiskeretter blandt andet mørksej svøbt i serranoskinke med en grov mos med ærter samt stegte grøntsager til. Den anden del mørksej kan I bruge til at lave fish and chips.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kanelbrød med remonce og vaniljecreme - uden tilsat sukker